A Bestiák vörös hajú énekesnője volt - A dögös Bedhy 47 évesen így néz ki
Így néz ki ma Moór Bernadett, a Bestiák vörös hajú énekesnője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bestiák együttes a ’90-es évek végének egyik legismertebb lánytriója volt. 1997-ben alakultak, a csapat menedzsere Kozso volt. Legismertebb slágerük A reggel túl messze van, de a Nem elég és a Fáj még, ha felhívsz is bizonyára sokakban nosztalgikus érzéseket ébreszt. A Bestiákat a vörös hajú Bedhy (Moór Bernadett), a szőke Miss Bee (Somorjai Ilona) és a fekete hajú Honey (Papp Henriett) alkották. 2001-ben feloszlottak, majd 2011-ben újra összeálltak, a következő évben pedig megalakították a Bestiák Showbandet, az élőzenés bandával rendezvényekre vállaltak fellépést.

Honey az utóbbi években szinte teljesen hátat fordított az éneklésnek, a szépségiparban dolgozik. Bee 2013-ban részt vett az X-Faktor egyik válogatóján. Tagja lett Gönczi Gábor nevével fémjelzett Smile Rock Circus zenekarnak. 2017-ben felélesztette a Bestiákat, de Honey és Bedhy nem kívánt a formáció tagja lenni, így két táncos lánnyal lép fel, repertoárjukban a ’90-es évek sikeres lánycsapatának dalai és külföldi slágerek szerepelnek.

Bedhy a Bestiák 2001-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett, 2008-ban adta ki első albumát, Elkésni szépen kell címmel. Bee-vel együtt a Smile zenekar oszlopos tagja. Családanya, férjével két tinédzser fiút nevelnek.

Bár a Bestiák 2017-es felélesztésében nem kívánt részt venni, mert a jazz irányában kívánt maradni, Moór Bernadett a mai napig jó barátságot ápol a 42 éves Somorjai Ilonával. Együtt vettek részt egy énekesnő ismerősük születésnapján is. Közös fotójuk alapján megállapítható, hogy Bedhy 47 évesen is gyönyörű.

Bálint Antónia egykor és ma

Bálint Antónia nevét az 1991-es szépségkirálynő-választáson ismerte meg az ország. Négy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy már nem lesz közszereplő, visszavonul. A hamarosan ötvenedik születésnapját ünneplő sztár most kivételesen elvállalta, hogy szerepel egy tévés vetélkedőben. 

Ezt is szeretjük