A halál torkából tért vissza Zeffer András
Zeffer András 2006 nyarán tudta meg, hogy leukémiás, az orvosok szerint néhány napja volt csak hátra, ő azonban nem adta fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A súlyos betegségek a hazai sztárokat sem kímélik, akik közül sokaknak kellett már farkasszemet nézniük a halállal. Zalatnay Sarolta, Rábaközi Andrea vagy Zoltán Erika is elmondhatja magáról, hogy akaraterejének köszönhetően legyőzte a rákot.

Zeffer András Nagy Feróval a gyógyulás után 2007 őszén

Zeffer Andrásnál 2006 júliusában diagnosztizáltak súlyos stádiumban lévő akut leukémiát, miután fertőzés gyanújával elment orvoshoz, mert kapart a torka. A P. Mobil egykori billentyűsével közölték, már csak néhány napja van hátra.

Mindenkitől elbúcsúzott

Az 51 éves zenész egy interjújában elmondta, hogy mielőtt visszatért a kórházba, elbúcsúzott feleségétől, gyermekétől és szüleitől, akik mindannyian azt hitték, akkor látják utoljára. Zeffer azonban a halál torkában sem adta fel, és harcolni kezdett.

Az elkövetkező hónapokat egy steril boxban kellett töltenie, kihullott a haja, több mint 40 kilót fogyott, és végül testvére közreműködésével csontvelő-átültetést hajtottak rajta végre.

Igazi csoda volt

Gyógyulása igazi csoda volt, amely mindenki számára példaként szolgálhat, hogy még a legelkeseredettebb helyzetben sem szabad feladni, és küzdeni kell a gyógyulásért.

Zeffer András 2008 októberében ünnepelte 50. születésnapját.

Nem sokkal később pedig megjelent kezelésének és életének története Őssejt és Rock and Roll címmel, amely a korábbi, az interneten publikált betegségnaplójának bővített változata.

Fotók: zeneszbazis.hu, Europress

Ezt is szeretjük