Zámbó Szebasztián menyasszonya szép, szőke nő: Niki a gyerekkori szerelme

Zámbó Szebasztián kilenc, menyasszonya, Niki 10 éves volt, amikor megpillantották egymást az iskola folyosóján.

zámbó-szebasztián-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy középső fiáról az elmúlt években alig hallhattunk, Zámbó Szebasztián évek óta Ausztriában él a párjával. Ritka, hogy a tévében vagy az újságok hasábjain lássuk viszont, az meg pláne különlegesség, hogy menyasszonyával együtt mutatkozzon.

A Story magazinnal tettek ezúttal kivételt: elárultak pár információt júliusi esküvőjükről, valamint elmesélték, mikor és hogyan találkoztak. 

Zámbó Szebasztián párja

Gyerekkori szerelem az övék, Szeba kilenc, Niki 10 éves volt, amikor először találkoztak. Utóbbi kristálytisztán emlékszik a pillanatra, amikor meglátta a fiút az iskola folyosóján.

- Én azt hittem, lány, mert hosszú haja volt. Kicsit meg is zavarodtam, hogy akkor most nekem egy lány tetszik? - idézte fel az ominózus találkozást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Közös lett a baráti körük, Niki sok időt töltött a Zámbó család otthonában, ahol udvarlója édesapjával is rendszeresen találkozott. Szebasztián akkoriban sok szerelmes levelet írt neki, az egyik borítékot úgy címezte meg: „Zámbó Szebasztiánné 18 év múlva”.

Zámbó Szebasztián testvéreivel, Krisztiánnal és Adriánnal a Madame Tussauds Budapest megnyitóján.
Zámbó Szebasztián testvéreivel, Krisztiánnal és Adriánnal a Madame Tussauds Budapest megnyitóján.
Fotó: Madame Tussauds Budapest

- És kis híján így is lett. Niki nyolcadikban költözött Ausztriába, úgyhogy megszakadt a kapcsolatunk. Egy hét évvel ezelőtti osztálytalálkozón láttam őt újra. Én akkor már nem voltam együtt a kisfiam édesanyjával, ő pedig válófélben volt, úgyhogy adott nekünk egy új lehetőséget az élet.

A közelgő lagziról annyit mondtak, szűk körű menyegzőről álmodnak, amelyen csakis a család vesz részt. A tökéletes helyszínt is megtalálták, Magyarországon mondják majd ki az igent egy az inárcsi fenyveserdő szélén megbúvó fogadóban.

Nézd meg, hogy néz ki ma a Zámbó család otthona!

Képes összeállításunkban mutatjuk kívül-belül, szobáról szobára Zámbó Jimmy csepeli otthonát.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük