Nagyon kínos, Zámbó Krisztián hogy találkozott Zsuzsika anyjával: a bemutatkozás nem sült el jól

Zámbó Krisztián 11 évvel ezelőtt ismerkedett meg Zsuzsikával, ám arra nem számított, hogy az első randik egyikére kiszemeltje az anyjával érkezik.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika édesanyja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy még a hollywoodi rendezők is többször feldolgozták azt a témát, milyen stresszes, ha a szülők először találkoznak gyermekük udvarlójával. A 2000-es években készült Apádra ütök-filmek egyes jelenetein a mai napig fogjuk a fejünket.

Zámbó Krisztiánnak is volt része olyan izzasztó szituációkban, mint a vígjátékok főszereplőjét alakító Ben Stillernek. Igaz, ő nem leendő apósa előtt került rém kínos helyzetbe, a párja anyjával való bemutatkozás sült el rosszul.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika édesanyja

11 évvel ezelőtt ismerkedett meg Zsuzsikával, aki éppen azután toppant be az életébe, hogy előző komoly kapcsolata véget ért. Az énekes a kezdeti szakaszban lelkileg még nem volt túl a szakításon, ennek tudható be, hogy az ominózus első találkozása kedvese anyukájával félrecsúszott. 

Egy szórakozóhelyre hívta el Zsuzsikát, ahol éppen fellépett, ám arra nem számított, hogy kiszemeltje nem egyedül érkezik. Mivel a lány akkor még csupán húszesztendős volt, az anyja is vele tartott a randira, hogy vigyázzon rá.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Két és fél órát késtem a diszkóból, és már eléggé ittas is voltam. Beültettem őket a VIP-részre, de én ott is ittam a whiskyket, annyira megrottyantam. A szövegemet is elfelejtettem, ráadásul a színpadon volt egy rúd, azon is táncoltam. Az anyukája mindezt tágra nyitott szemekkel nézte végig - emlékezett vissza a Fókuszban 2022 januárjában.

zámbó-krisztián-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Másodjára már felkészülten ment a családi házhoz, ahova vacsorázni hívták. Olyannyira meg akart felelni az elvárásoknak, hogy még azt az ételt is hajlandó volt megenni, amitől a legjobban undorodik.

- A halat olyan szinten nem bírom megenni, hogy minden bajom van tőle, zöldülök-lilulok. Egy hatalmas lepényhalat tettek ki elém, de eljátszottam, hogy mennyire szeretem, és mindet megettem. Beloptam magam a szívükbe.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika otthona

Zámbó Krisztián és szerelme igazán harsány személyiségek, ám ez az otthonuk berendezésében nem köszön vissza. A Pesterzsébeten található szerelmi fészket a visszafogottság és a romantika jellemzi.

Less be Zámbó Krisztiánék otthonába! Zsuzsika gyönyörűen rendezte be

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük