Zámbó Krisztián kitálalt apja házasságáról: Jimmy képes lett volna elválni új szerelméért

Zámbó Krisztián állatja, Edit asszony tudott a dologról. Kapcsolata a színésznővel jóval több volt, mint futó kaland.

Zámbó Krisztián Zámbó Jimmy hazasságáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián eddig soha nem hallott részleteket árult el apja és Edit asszony házasságáról, valamint Zámbó Jimmy viszonyáról. A Frizbi TV pénteken látható adásában tálalt ki minderről - írta meg a Blikk.

Azzal, hogy az RTL +-on 2022 novemberében elstartolt A Király című sorozat, nemcsak Zámbó Jimmy dalai, a személyét övező pletykák is újra napirendre kerültek. 

Zámbó Krisztián Zámbó Jimmy hazasságáról

Gregor Bernadett-tel való viszonyát boncolgatták a legtöbben. Sokan azt találgatták, vajon mi lehetett köztük pontosan. A színésznő a mai napig nem szólalt meg ez ügyben.

zámbó-gregor-batch
Fotó: RTL/Fókusz , TV2/Mokka

Az énekes legidősebb gyermeke viszont állítja, az édesapjával valóban egy párt alkottak. Zámbó Krisztián szerint a szerelmük nyílt titok volt, amiről még az apja özvegye, Edit asszony is tudott.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Amikor nemrég erről beszéltem, felhívtam Editet, hogy ugye, nem bántottam meg. Azt mondta, semmi gond, mert tudott róla.

Zámbó Krisztián úgy tudja, Edit asszony tisztában volt férje korábbi félrelépéseivel és kalandjaival is. Minden megcsalást megbocsájtott, de Gregor Bernadett esete más volt, mint a korábbi afférok.

- Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit és közte akkor már megromlott a kapcsolat. 

Előfordulhatott volna, ha apu nem hal meg, hogy elválik, és Bernivel marad, mert szerelmes volt.

Zámbó Krisztián hozzátette, látni lehetett az apján, hogy már nem úgy állt a házasságához, mint korábban. Azelőtt is voltak veszekedéseik a feleségével, sőt Edit többször el is költözött pár napra a csepeli házukból.

- Apu reggel mindig átment hozzá virággal, majd azt mondta neki, hogy: szerelmem, gyere haza, hiányzol. Akkor viszont nem ment, velem maradt otthon.

Zámbó Jimmy csepeli otthona napjainkban

Zámbó Jimmy elhunyta után 22 évvel a legkisebb fia engedett bepillantást a kétszintes házba. Zámbó Adrián az édesanyjával a mai napig ott él Csepelen. Képes összeállításunkban mutatjuk kívül-belül, szobáról szobára a Király csepeli otthonát.

Így néz ki ma Zámbó Jimmy háza: fia szobáról szobára megmutatta

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük