Zámbó Krisztián párja 10 kilót fogyott - Szexi fürdőruhában mutatta meg alakját
16 kiló mínusz! Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsi szexire fogytak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián és barátnője, Zsuzsi úgy döntöttek, új életet kezdenek, és megszabadulnak plusz kilóiktól. A 39 éves énekes eddig több mint hat, Zsuzsi pedig 10 kilót fogyott, és ma már egy teljes mérettel kisebb ruhákat hord.

Zámbó Krisztián saját bevallása szerint az utóbbi években nem volt csúcsformában, felszaladt pár plusz kiló, ami testi és lelki problémákat okozott számára, ezért úgy döntött, itt az idő, hogy változtasson - számoltak be arról, hogy minek köszönhetik a fogyás terén elért sikereiket.

- Elég lusta ember vagyok, az utóbbi időben csak a fellépések alkalmával mozgattam meg magam, és, ahogy lejöttem a színpadról, azt éreztem: elfogytam, nincs erőm. Már nagyon szenvedtem a súlyom miatt, drasztikusan, negatív irányban változtam, kezdtem befordulni, éreztem, hogy muszáj valamit tennem.

Zámbó Krisztián a februári Story-gálán még teltebb volt. Mára együtt 16 kilót fogytak.
Zámbó Krisztián a februári Story-gálán még teltebb volt. Mára együtt 16 kilót fogytak.
Fotó: Femina/Rátkai Márk, Schumy Csaba

- Rátaláltam egy indiai gyógynövény-komplexumra, ami Cseke Katinkánál már bevált, enyhítette a falási rohamait, és ettől sokat fogyott. Rájöttem, hogy nálam is az a baj, hogy rengeteget eszem. Este hazaértem, és szépen nyugodtan elkezdtem vacsizni, nasizni filmnézés közben… Sokszor fordult elő, hogy a franciaágyba hoztuk a rengetegféle finomságot, és ott ettünk, miközben tévéztünk. Na, ez már nincs! Este hat óra után már nem eszem, és nem is hiányzik - mesélte a TV2 Több, mint TestŐr című műsorában.

Kedvese, Zsuzsi féltékenységből kezdett az életmódváltásba, mostanra már több kilót adott le, mint a férfi. 

- Láttam, hogy Krisztián miként változik, és úgy voltam vele, hogy nehogy már jobban nézzen ki, mint én, a csajok majd odalesznek érte - mondta Zsuzsi, akinek fürdőruhás fotója magáért beszél. 

zambo-krisztian-zsuzsi
Fotó: Schumy Csaba

Zámbó Krisztián bevallotta, hogy, amikor fiatalkorában sokat edzett, sokszor használt olyan kiegészítőket, melyek tele voltak kemikáliákkal, ezért most fontos volt számára, hogy csakis olyan fogyást könnyítő szert használjon, ami természetes összetevőket tartalmaz. 

- Nagyon sokszor fogyókúráztunk már korábban is, de rosszul csináltuk, mert egyszerűen nem tudtunk a hasunknak parancsolni, most ez megváltozott. Jól érzem magam a bőrömben, kiegyensúlyozottabb és erősebb vagyok, és nagyon fontos számomra, hogy Zsuzsi felnéz rám - jelentette ki az énekes.

Zámbó Adrián látványosan lefogyott

Zámbó Krisztián féltestvére, Adrián is büszke lehet magára, mennyire lefogyott. A 23 éves fiatalembert nem érte soha támadás a túlsúlya miatt, és egészségügyi problémái sem adódtak még, egyszerűen úgy döntött, szeretne lefogyni. 115 kilóról indult, most 80. Képeken a látványos változás! 

Ezt is szeretjük