Zalatnay Sarolta 74 évesen lenyűgöző fotókon: mintha modell lenne egy parfümreklámban
Zalatnay Sarolta egy különleges fotózást is bevállalt, érdekes volt így látnia magát.

zalatnay-sarolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta a zenével tartja magát fiatalon: egy régi-új slágerrel, a Várlak még feldolgozásával és egy lélegzetelállító fotósorozattal kápráztatta el rajongóit. 

A 74 éves énekesnő bomba formában van, augusztus 12-én az Instagramon is megjelent, ahol pár hét alatt több mint kilencezer követőt szerzett.

Zalatnay Sarolta az Instagramon

Zalatnay Cini gondol az elmúlásra, arra, hogy telik az idő, ugyanakkor figyel arra, hogy lelassítsa azt, amennyire csak lehet.

- Sajnos a zenésztársaim közül mostanában nagyon sokan elmentek, ezek miatt egyszerűen nem lehet nem tudomásul venni az idő múlását. Az nem mond igazat, aki azt állítja, hogy ennyi idős korában ez nem jut eszébe. Emiatt még inkább próbálom a gondolataimat a zenébe vinni, legyen szó akár régi, akár új dalokról, ezzel is próbálom fiatalon tartani magam. 

zalatnay-sarolta

- Nemrég regisztráltam az Instagramra is, ahol sok kollégám nagy örömmel fogadott. Nem is tudtam, hogy ez ennyire menő! Eddig is volt egy közösségimédia-oldalam, rajta sok rajongóval, de ez a felület nagyon máshogy működik, más típusú tartalom kell rá. Nem akarom még temetni magamat, nyitott vagyok az új dolgokra vagy akár az új hangzásra is.

Nemrég egy különleges divatfotózáson is részt vett, ahol teljesen új arcát mutatta meg. A közösségi oldalán ezek a felvételek is láthatóak. 

Ezek a fotók olyanok lettek, mintha egy drága parfüm kampányához készültek volna, érdekes számomra is így látni magamat

- vallotta be.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az Instagram arra is alkalmas, hogy azon az énekesnő és DR BRS a duettjüket reklámozza. 

- A régi slágereket a közönség nem felejti el: a Nem vagyok én apáca, a Tölcsért csinálok a kezemből vagy a Várlak még című dalokat több ezren éneklik velem egy-egy fellépésen, így sikerben és dalokban szerencsére nincs hiány.

- Úgy éreztem, hogy a régi, nagy nótákat érdemes lenne kicsit felújítani, hogy egy másik generáció számára is érdekesek legyenek. Nagy segítségemre volt Kökény Attila, aki meghívott a klubjába énekelni, és ő mutatott be DR BRS-nek, akivel elkészítettük a Várlak még feldolgozását, és mindketten úgy éreztük, hogy ez egy nagyon jó út.

Magyar sztárok 70 körül

Ungár Anikó 73 évesen is könnyedén megújította a külsejét, ez pedig csak az előnyére vált. Nem ő az egyetlen olyan magyar híresség, aki hetvenéves kora körül is lenyűgözően csinos és nőies - képes összeállításunkban megnézheted őt és a többieket is!

Ezt is szeretjük