A magyar modell szakított a 26 évvel idősebb milliárdos szerelmével, és hazaköltözött
Zahorán Bertold világhírű magyar modellre azóta újra rátalált a szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert modellként dolgozó Zahorán Bertold Mezőberényből egészen Hollywoodig jutott: a 24 éves fiatalember karrierje évek óta meredeken ível felfelé, a divatszakma legjobbjaival - Giorgio Armani, Donatella Versace, Calvin Klein vagy Ralph Lauren - dolgozhatott már együtt.

A sármos, kockahasú srác 19 évesen kezdte modellkarrierjét, de 21 évesen már a világ legjobbjai között volt. Egyre több befolyásos embert ismert meg, és egyre több meghívást kapott az illusztris társaságok partijaira.

2016 decemberében, Naomi Cambell születésnapi buliján látták őt először együtt Rupert Murdoch médiamogul-milliárdos exfeleségével, Wendi Denggel, akivel két évig egy párt alkotott. A fiatal modell és 26 évvel idősebb barátnője 2018-ban szakított egymással, ekkor döntött úgy a sármos férfi, hogy New Yorkból hazarepül, és tanulmányaira és európai modellkarrierjére koncentrál.

Zahorán Bertold Joshi Bharatnak őszintén mesélt a milliárdosnővel való kapcsolatáról és hazatérésének okáról a  FEM3 Caféban.

- A korkülönbséget nagyon nem lehetett észrevenni, mert tényleg azt mondom, ha szerelem van, akkor teljesen mindegy, az ember hány éves, milyen vallású vagy milyen a bőrszíne - árulta el a fiatalember, akinek modellkarrierje akkor vett mélyrepülést, amikor kiderült, hogy egy párt alkot a jóval idősebb milliárdosnővel.

A 26 évvel idősebb kínai milliárdosnővel, Wendi Denggel 2018-ban szakított.
A 26 évvel idősebb kínai milliárdosnővel, Wendi Denggel 2018-ban szakított.
Fotó: Jerod Harris / Getty Images Hungary

- Nem volt semmilyen hátsó szándékom az egésszel. Amikor összejöttünk, és ez ki is pattant, onnantól kezdve a karrierem egy mélyrepülést vett a megbélyegzések miatt. Külföldön a toy boy (játék fiú, selyemfiú - a szerk.) címkét sütötték rám, azt hitték, nekem nem kell dolgozni, mert eltartanak.

A modell a műsorban azt mondta, megvolt köztünk a szerelem, de idővel a dolgok megváltoztak, Wendi Denggel pedig szakítottak.

- Azért voltam kint New Yorkban, hogy modellkedjek, de amikor már láttam, hogy a karrierem nem megy ezek miatt, akkor mondtam, hogy kell egy váltás. Ekkor jöttem vissza Magyarországra, ide helyeztem át a bázisomat.

Budapesten pénzügy és marketing szakon tanul tovább, de európai karrierjét sem hanyagolja el, legutóbb Londonba szólította munkája. A szerelem is újból rátalált, de új párjáról nem kívánt beszélni, magánéletét féltve óvja a nagy nyilvánosság előtt.

Magyar sztárok, akik 2018-ban szakítottak párjukkal

Kíváncsi vagy, hogy 2018-ban mely hazai sztárpárok intettek végső búcsút egymásnak?

Ezt is szeretjük