Xantus Barbarát sorozatsztárként ismertük meg - 53 évesen ezzel keresi kenyerét
Xantus Barbara nem adja fel színészi hivatását, de szerinte több lábon kell élni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbarát a ’90-es évek népszerű sorozata, a Família Kft. Szép Krisztájaként ismerte meg az ország. Tíz évig a székesfehérvári színház társulatának tagja volt, az utóbbi években magánszínházakban játszott, ahol, ha nincs előadás, fizetés sincs, így a világjárvány miatt a színésznő is nehéz helyzetbe került.

Előfordult, hogy lelkileg nagyon mélypontra került, volt, hogy aludni sem tudott éjszakánként.

Xantus Barbara tanít

- Gyakran reggelig filmet néztem, hogy elterelje a figyelmemet a valóságról. A fiam, amikor hajnalban felébredt, és azt látta, hogy megint a kanapén aludtam el, felébresztett, és bekísért az ágyamhoz. Ő mindig erőt adott - mesélte a ripost7-nek.

xantus-barbara
Fotó: TV2/Mokka

2020 novemberében egy bevásárlóközpontban maszkokat árult, az autóját eladta, végül új, a szakmájához közeli foglalkozásokat talált.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kevesen tudják róla, hogy 2017 és 2020 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor-színjátékos szakos hallgatója volt. Többdiplomásként megpályázott egy állást, és főállásban leszerződtették egy iskolába. 

- Lelkészképzőben tanítok lelkészeket szónoklatra. Ez már a hivatásomba vág! Emellett figyelemzavaros és autista gyerekeknek drámát oktatok, amiben sok örömöm van - árulta el a lapnak. 

xantus-barbara2
Fotó: TV2/Mokka

Színészi hivatását nem kívánja feladni, de szerinte az elkövetkező években is szükség lesz arra, hogy valaki több lábon álljon. 

- Össze kell hangolni a dolgokat, mert ha tanítasz, próbálsz, fellépsz, forgatsz és szinkronizálsz, a végén fel kell tenned a kérdést, hogy mikor élsz. Meg kell terveznem mindent, mert az elkövetkező jó pár évemben élni szeretnék, társa lenni valakinek - mondta az 53 éves sztár. 

Jáksó László  ma civil szakmát űz

Jáksó László nélkül hosszú évekig el sem tudtuk képzelni a hazai tévécsatornák kínálatát, manapság azonban már nem is láthatjuk a képernyőn. Rövid időre visszatért rádiózni, de 2020 áprilisában távozott a Sláger FM-től. Azóta nagyot fordult az 52 éves sztár élete, maga mögött hagyva a reflektorfényt, visszatért eredeti szakmájához.

Ezt is szeretjük