Xantus Barbara többszintes otthona igazi ékszerdoboz: a Dunakanyarba költözött
Xantus Barbara a TV2 Mokkában mutatta meg, milyen eszméletlen szép a kilátás új otthonából.

xantus-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara évtizedek óta hazánk egyik közkedvelt színésznője, akit olyan sorozatokból ismerhetnek a nézők, mint a Família Kft., a Tűzvonalban vagy a Drága örökösök

Szurdi Miklós rendezővel kötött házasságában 1997-ben született egy lánya, Panna, illetve egy fia, Balázs 2004-ben. A művésznő és kisebbik gyermeke 2021-ig, ezelőttig együtt éltek.

Xantus Barbara otthona

Xantus Barbara egész életében nagyon szeretett hobbiból ingatlanokkal és lakberendezéssel foglalkozni, így gyakran látogatja az interneten azokat az odalakat, amelyeken eladó házakat hirdetnek. Így akadt meg a szeme egy egészen apró házikón, ami a Dunakanyarban, Nagymaroson áll. Nem bírt ellenállni, szinte azonnal lecsapott rá. 

Xantus Barbara a TV2 Mokkában mutatta meg új otthonát.
Fotó: TV2/Mokka

- Nekem lakberendező mániám van, és szeretem nézni a viskókat, mit lehet belőlük kihozni. Mindig ötletelek, van, hogy álmodom róla. (…) Tallózgattam az úgynevezett lakáskereső portálon, és egyszer csak feldobott a kereső egy NDK-faházat a Dunakanyarban. Eljöttem, megnéztem, és nem értettem, eddig hogy nem vetődtem erre - mesélte a TV2 Mokka című műsorában.

A meghitt házikót alaposan felújítgatta, a több szint összesen 65 négyzetméter lakóterületet biztosít, ami jó időben a teraszokkal még jócskán kibővül. 

Xantus Barbara arról is mesélt, hogy az új háznak köszönhetően sikerült egy kicsit önállósítania kisebbik gyermekét, Balázst, akivel a közelmúltig egy háztartásban laktak. 

A művésznő otthona egy többszintes álomotthon, ahonnan mesés a kilátás.
A művésznő otthona egy többszintes álomotthon, ahonnan mesés a kilátás.
Fotó: TV2/Mokka

- Nyár eleje óta külön élünk. Azt mondta, "Anya, ez a pandémia annyira ránk nehezedett, és ha te olyan jól érzed magad ott, a Dunakanyarban, mi lenne, ha kipróbálnánk a különélést?" És mivel egy fiúnak is le kell válnia az anyukájáról, én arra kényszerítettem magam, hogy minél többet legyek itt - avatta be a nézőket a történetbe a színésznő. 

Xantus Barbara a helyiekkel is hamar megtalálta a közös hangot, akik elmondása szerint nyitottak a különféle kulturális programokra, amiket szervezhetne a számukra. 

Németh Kristóf álomotthona

Németh Kristóf a 2021-es karácsonyt már abban a hatalmas, szentendrei házban ünnepelhette a családjával, amelynek munkálatai másfél évvel ezelőtt kezdődtek. Az álomotthont párjával, Zitával közösen tervezték meg. Megérte a hosszú várakozás, a családi fészek éppen olyan lett, mint amire mindig is vágytak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Cover-fotó:  TV2/Mokka

Ezt is szeretjük