Repült a mikrofon Gáspár Laci felé az X-Faktorban: vízzel is le akarta borítani a csalódott versenyző

Az X-Faktor harmadik válogatója is tartogatott vicces és megható pillanatokat.

gáspár laci xfaktor cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este lezajlott az X-Faktor jubileumi évadának harmadik válogatója. Az előző két adáshoz hasonlóan ez a rész is bővelkedett izgalmas, vicces és megható pillanatokban.

A négy mentor, Gáspár Laci, Csobot Adél, Puskás Peti és ByeAlex kíváncsian várták a jelentkezők produkcióit. Sokaknál magától értetődő volt a továbbjutás, másoknál viszont nem volt teljesen egyértelmű a döntés. Rengetegen életükben először léptek az X-Faktor színpadára, de akadtak olyan emberek is, akik nem először akarták bebizonyítani, hogy megvan bennük az X.

Ilyen volt a 2021-es X-Faktor harmadik válogatója

Horváth Csaba, művésznevén Pop Csabi második alkalommal bizonyított, a 2018-as évadban az AC/DC Thunder című dalát adta elő magyar nyelven, de akkor nem aratott sikert, nos, az idei produkciójával sem lopta be magát a mentorok szívébe, közel két és fél percig énekelte a Lehetsz királyt, de végül Gáspár Laci nem bírta tovább cérnával, és inkább leintette.

- Csabi, a múltkori csatában kikaptál nagyon, csúfosan, és visszajöttél most, fegyver nélkül. Ez tudod milyen? Mint amikor a Vasember otthon hagyja a jelmezt. Most még azt az egy fegyveredet, a pusztító hangodat sem merted kimutatni. Neked véged van, ez a végjáték, hamuvá fogsz válni, vége. Nem fogsz tudni visszajönni többet! Vége - osztotta ki Gáspár.

A négy mentor ezután egy csettintéssel próbálta eltüntetni Pop Csabit a színpadról, de ez nem sikerült nekik, a jelentkező annyira felbosszantotta magát, hogy odasétált a mentorok asztalához, majd megragadta Laci poharát, hogy leborítsa vízzel. Végül Gáspár kikapta a férfi kezéből a poharat, majd ezt vágta a fejéhez: "Hülye vagy?"

Ezután a csalódott versenyző a mikrofont is az énekes felé hajította, ami végül a földön landolt. Végül ismét elhangzott a legendás „Menjél more haza magadnak!” mondás.

Rajta kívül több más visszatérő is volt, akiket viccesen bosszúállóknak neveztek, a gitárösszetörésekről hírhedt Hörcher László is köztük volt, a zúzásához végül ByeAlex is csatlakozott. Igazi tévétörténelmi pillanatnak lehettek részesei a nézők, ugyanis a férfit első alkalommal juttatták tovább a táborba.

Imi Plaza egy vérbeli egyéniség volt, saját dallal érkezett, Shampoo című számával egyszerűen elvarázsolta a mentorokat, és a közönség is tombolt rá. Az extravagáns fiatalember négy igennel jutott tovább.

Gáspár Laci elsírta magát Tabatabai Nejad Flóra előadásán, a 16 éves lány Labrinth-től a Jealous című dalát énekelte el. A tinédzser korábban a konkurens csatorna műsoraiban, Az ének iskolája első évadában és a Sztárban sztár + 1 kicsi első évadában szerepelt.

  - Egy csiszolatlan gyémánt vagy, nekem te vagy a kedvencem - fogalmazta meghatódva.

ByeAlex szerint tökéletesen énekelt, Csobot Adél pedig annyira erőteljesnek tartotta a lány hangját, hogy úgy vélte, ott a helye az élő show-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egyik legviccesebb pillanatot Kafka Mercédesz okozta, aki szinte az egész stúdiót megtáncoltatta, miközben a Soho Partytól az Éjjel soha nem érhet véget című dalra adta elő táncos performanszát, ám a hangjából nem sokat hallhattunk. Végül három igennel tovább is jutott, mert óriási show-t csinált, egyedül ByeAlex mondott neki nemet.

A 18 éves Szirtes Dávid nehéz családi körülményei miatt több évet várt arra, hogy jelentkezhessen az X-Faktorba. Amikor még kicsi volt, a nagymamájával követte a műsort, ám a nevelőszülei sokáig nem engedték neki, hogy ő is megmutassa tehetségét a műsorban. Mivel nagykorú lett, így végre jelentkezhetett. Sajnos a mamája ezt a pillanatot már nem élhette meg, azonban biztosak vagyunk benne, hogy nagyon büszke lenne a kis unokájára, ugyanis a fiú három igennel továbbjutott, egyedül Puskás Petit nem győzte meg az éneklésével.

Szirtes Dávid Csobot Adélt nagyon meghatotta.
Szirtes Dávid Csobot Adélt nagyon meghatotta.
Fotó: RTL Klub/Labancz Viktória

Lakatos Attila csak azért jelentkezett a műsorba, hogy visszaszerezze szerelmét. A színpadra öltönyben és egy csokor rózsával lépett fel, mielőtt énekelni kezdett volna, kedvesét arra kérte a képernyőn keresztül, hogy oldja fel a tiltást Facebookon, és bocsásson meg neki. Csobot Adél gyorsan leállította a produkcióját, mert félt, Attilához sosem megy vissza a párja, Melani.

- Figyelj, azért állítottalak le, Attila, mert ez nem volt olyan jó. Lehet, ha ezt a Melani végighallgatja, akkor soha nem megy vissza hozzád - mondta bánatosan Adél.

  Rapszámokból is akadt bőven, de nem mindenki nyűgözte le a mentorokat, köztük volt Bökfi Krisztina is, miután tudatták vele, hogy rossz volt a produkciója, a színfalak mögött sírta el bánatát párjának, és azt kérdezgette, ők mégis mivel tudnak többet nála. A 16 esztendős Balázs Alex EyEy című saját szerzeményével azonban felrobbantotta a stúdiót. A nehéz körülmények közül érkező fiú számára a zene az egyetlen menedék, sajnos az iskolában is sokszor gúnyolódtak rajta. Szinte  Eminemhez hasonló gyorsasággal pörgette a szavakat, a mentorok el voltak ájulva tőle.

Balázs Alex a saját dalát rappelte el.
Balázs Alex a saját dalát rappelte el.
Fotó: RTL Klub/Labancz Viktória

- Az a szellemesség, ami benne volt, és közben az a technika, amit te meg tudtál csinálni a színpadon, az olyan egyveleget alkotott, aminek, látod, ilyen sikere lett már az elején. Izgalmas vagy, mert a kisujjadban van ez, és olyan könnyedén csináltad ezeket a technikákat, hogy fantasztikus volt - dicsérte a tinédzsert Puskás Peti.

ByeAlex szerint eredeti és izgalmas volt a produkciója. Végül a fiatal négy igennel jutott tovább.

Puskás Peti anyósa ilyen fiatalos

Képes összeállításunkban nemcsak Puskás Peti és Dallos Bogi édesanyját láthatod, hanem azt is, hogyan öregedett a sztárpár az Életünk történetében. 

Ezt is szeretjük