Wolf Kati újra szerelmes: a műsorvezető leplezte le a reggeli adásban

A Life TV műsorvezetőnője elárulta, Wolf Kati újra boldog párkapcsolatban él.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Kati azért vendégeskedett ma reggel a Life TV Ébredj velünk című műsorában, hogy új klipjéről meséljen. A Boldogság utca 100 című dalhoz nagyon nehezen forgattak videót, fél évbe telt, mire megtalálták az ózdi helyszínt, mert a világjárvány miatt több kinézett hely is bezárt.

Holdampf Linda műsorvezető, az énekesnő barátnője nem tudott amellett szó nélkül elmenni, hogy ez egy szerelmes dal, és Wolf Kati is párra lelt. 

Wolf Kati újra szerelmes

- Kati, én nem tudok elmenni e mellett a dolog mellett. Ez egy szerelmes, szomorú dal, amikor először hallottam, zokogtam. Te is nyilatkoztál arról, hogy elváltál, a volt férjeddel szétmentetek, tudjuk, hogy most boldog párkapcsolatban élsz - leplezte le Wolf Katit a műsorvezetőnő. 

- Nem jönnék be ide a barátodként. Azért ez furcsa. A legféltettebb titkomat, amit óvnék, elmondod - bukott ki műsorvezetőtársából, Hajdu Steve-ből. 

Wolf Kati erre annyit jegyzett meg, hogy barátnője tudja, hogy boldog párkapcsolatban él, és most már mindenki más is. Elárulta, miért nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről. Nem ítélkezik azok felett, akik részletesen betekintést engednek a privát életükbe, de ő erre nem képes. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez tényleg egy szakítós dal. Az én életemre is adott, de azt gondolom, akkor jó egy dal, ha az mindenkiére érvényes tud lenni, betalál a te szívedbe is, mert te is szakítottál, neked is törték össze a szívedet, és te is másét.

wolf-kati
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Bennem valóban van egy nagyon erős gát, hogy a magánéleti történéseimet kitegyem. Amikor szétmentünk a férjemmel, jöttek a megkeresések, hogy mondjam el. A szakma már tudta, az ismerősök is, de nem akartam erről beszélni, ne rólam menjen a sztorizás. 

Hajdú Steve szerint sok ember pletykás, de nagyon sokan vannak, akik, ha az újságban olvasnak róla, örülnek annak, hogy a kedvenc énekesnőjük megtalálta az igazit. 

- Ettől akkora energiát fogsz kapni azoktól, akik szeretnek! Mert azok vannak többen - véli a műsorvezető. 

- Szerintem, amikor boldog vagy, az rád tartozik, azt neked kell megélned otthon, a négy fal között, a szeretteiddel, ha meg baj van, akkor meg nem nyavalyogsz. 

wolf-kati2
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Soha nem érzem azt, hogy a címlapra kellene tennem. De amikor elváltunk, azt gondoltam, úgy korrekt, ha megosztom a saját közönségemmel, mert ahhoz a képhez, amit rólam láttak, a kétgyerekes anya, akinek férje van, ahhoz hozzá tartozott, hogy ennek vége van. Úgy döntöttem, egyszer elmesélem, de öt hétig ültem azon az egy cikken, milyen szavakkal fogalmazzam meg - osztotta meg a nézőkkel a 46 éves sztár. 

Détár Enikő és párja, Péter

Détár Enikő hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak. 

Ezt is szeretjük