Frei Tamásra rátalált a szerelem: 2 és fél éve boldog Krisztina oldalán
Frei Tamás kedvese, Krisztina is épp olyan nyitott a világra, mint az egykori tévés.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Frei Tamás sok esztendőn át volt hazánk legnépszerűbb televíziósa, érdekfeszítő, kalandos és sokszínű riportjai rengeteg tévénézőt szögeztek a képernyő elé. Újságírói pályafutását a ’80-as évek végén kezdte, interjúkat készített a 168 órának, majd két évig hírt szerkesztett a Danubius Rádió német nyelvű adásának.

A Magyar Televízió Esti Egyenleg című műsorában láthattuk először a kamerák előtt 1993-ban, majd a Nap TV csatornáján is feltűnt. Széleskörű ismertségre azonban három évvel később tett szert a Dosszié, később Frei Dosszié című produkciójával. 2009-ben intett búcsút a tévézésnek, ezután regényírással kezdett foglalkozni, illetve még 2007-ben Láger Tamással megalapította a Café Freit, ami mára igazi franchise-zá nőtte ki magát. 

Frei Tamás két és fél éve él boldog párkapcsolatban

A sikerek a szerelemben sem kerülték el, ugyan nagyon óvja magánéletét, a Story magazinnak elmesélte, hogy rátalált a szerelem. Párjával, Krisztinával a Kávéházak Éjszakája elnevezésű eseménysorozaton találkoztak, és immár két és fél éve alkotnak egy párt.

- Mindig azt mondtam, hogy a válásom óta, vagyis lassan két évtizede íródik életem nagy regénye, amelyben adódtak ugyan fontosabb szereplők, de valójában az ember örökké a főszereplőt keresi.

- Krisztinában megtaláltam saját regényem főhősnőjét. Azt hiszem, hogy a hosszan elnyúló reggeleink mély varázsa írja le a kapcsolatunkat leginkább. Krisztina kislányként Algériában nőtt fel, francia iskolába járt, ezért számára is ugyanolyan nyitott a világ, mint nekem - nyilatkozta a lapnak.

Az 54 éves újságíró azt is megosztotta, mint mindenkinek, neki is felforgatta az életét a vírus. Habár nem örül neki, hogy az online térbe helyeződött át a munka, elfogadta, hogy egy ideig nem járhatja a világot. Azért pozitív fordulatokat is hozott számára a kialakult helyzet, például több időt tölthet a fiával, míg lánya Koppenhágában folytatja tanulmányait.

- Balázs idén végzett Cambridge-ben, japán szakon. Úgy tervezte, hogy egy évet kihagy, és utána a mesterképzéssel folytatja a tanulást, addig pedig utazgat a világban, és gyakorlati tapasztalatokat szerez. Több helyen három hónapot dolgozott volna. Csakhogy a járvány közbeszólt, úgyhogy most itt van Budapesten. 

A Covid-19 következtében feje tetejére állt világ megihlette íróként. Már körvonalazódik benne következő regényének cselekménye, amelynek címe Peking-szindróma lesz, és reményei szerint a következő karácsonykor már a boltok polcaira kerül.

Rónai Egon felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen helyes párt alkot Rónai Egon és felesége, Zsanett.

Ezt is szeretjük