Wolf Kati extra rövid szoknyába bújt A Dalban: hosszú lábaival olyan, mint egy manöken

Wolf Kati A Dal 2022 harmadik válogatóján a dögös oldalát mutatta meg. Sok bókot kapott a karcsú alakjára.

Wolf Kati miniszoknyája A Dalban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Kati 2011-ben nyerte meg A Dal című műsort a Szerelem, miért múlsz? című slágerrel. Abban az évben ezzel képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyen a 22. helyen végzett.

Egy évvel később már a műsor zsűrijében foglalt helyet, egy szezonon át pontozta az induló dalokat. Kereken egy évtized múlva tért vissza a tehetségkutatóba, A Dal 2022-ben Egri Péter, Ferenczi György és Mező Misi oldalán mond véleményt a produkciókról.

Wolf Kati miniszoknyája A Dalban

A Duna TV műsora január 29-én startolt el, szombaton már a harmadik válogatót láthatta a közönség. Sokakat nem csak a fellépők varázsoltak el, Wolf Kati is rengeteg bókot kapott a dögös szettjére. 

A harmadik adásra Császári Zita személyi stylist egy különleges ruhakölteményt választott ki a számára. A darab a habos-babos felsőrésznek köszönhetően egyszerre volt hercegnős és trendi, az extra rövid szoknya pedig megmutatta az énekesnő hosszú, vékony lábait.

Nem is győzte besöpörni a bókokat a karcsú alakjára: voltak, akik szerint így bármelyik kifutón végigsétálhatott volna, mások komment formájában elárulták, olyan modellalakról álmodoznak, mint amilyen neki van.

"Mindig irigyeltem a szép, hosszú lábaidat. Ez a ruci nagyon ott van!" - fogalmazott egy hozzászóló, egy másik pedig az este bálkirálynőjének kiáltotta ki.

Wolf Kati azt is megmutatta, kik azok a szakemberek, akik hétről hétre hercegnőt varázsolnak belőle: háromtagú szépségcsapatára azt írták, nem is lenne szüksége ennyi szakemberre, hiszen már akkor gyönyörű, amikor felkel az ágyból.

Hazai sztárok flitteres ruhái 2021-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik a 2021-es év hét legemlékezetesebb flitteres ruháját viselték. Deutsch Anita is köztük volt, aki a Dancing with the Starsban kápráztatott el mindenkit nagyon szexi, fekete, flitteres estélyijében.

Deutsch Anita vérforralóan szexi estélyiben lepte meg Kinizsi Ottót - Sztárok flitteres ruhái 2021-ből

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: MTVA/A Dal 2022

Ezt is szeretjük