Görbicz Anita csillogó estélyi ruhában: fel sem ismerni az egykori kézilabdázót

Görbicz Anita már visszavonult, így elég ritkán lehet látni, pláne nem ennyire nőies ruhában, ragyogó sminkkel.

Görbicz Anita estélyi ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görbicz Anita, vagy becenevén Görbe 1983-ban született, igazi sztárkézilabdázó, aki 233-szor került be a magyar válogatottba. A nemzeti csapat irányító-balszélsője volt. 

2003-ban világbajnoki ezüstöt szerzett a válogatottal, 2005-ben pedig bronzot, ugyanebben az évben a világ legjobb női kézilabdásának választották. Hatszor nyerte el Az év magyar kézilabdázója címet. 2013-ban a Győr csapatával megnyerte a Bajnokok Ligáját, ami régi álma volt.

Görbicz Anita fekete estélyiben

Görbicz Anita 2017 végén jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól, 2018 márciusában búcsúztatták. 2021 júniusában játszotta utolsó mérkőzését a Győrben, majd innen is elbúcsúzott, visszavonultatta 13-as mezszámát.

A kézilabdázó 2008-ban szeretett bele az egykori labdarúgóba, Vincze Ottóba, aki 2013-ban jegyezte el egy NB1-es labdarúgó-mérkőzés szünetében. 2015 nyarán megszületett gyermekük, Boldizsár , aki egy kicsit korábban jött a vártnál, így apukája elkésett a szülésről.

 - Gondolhatjátok! Pestről Győrbe, az közel 120 kilométer! Pont odaértem, öt perccel előtte született meg a fiam. Amikor megérkeztem, már ott volt a kis Boldizsár Anita mellett. Egyből az jutott eszembe, hogy hú, de jóképű ez a kis ember, és szerencsére nem az apukájára hasonlít - mesélte annak idején a TV2 Mokka című műsorában Vincze Ottó boldogan. 

Görbicz Anita kisfiának van egy féltestvére Vincze Ottó előző házasságából, Ádám az apukájához hasonlóan focista lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 38 éves sztár neve hallatán többnyire egy sötét hajú, többnyire copfba kötött frizurájú, sportmezt és sportcipőt viselő sportolónő ugrik be, ezért szinte fel sem ismertük, amikor 2022. január 6-án a vörös szőnyegre lépett a 64. alkalommal megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán. 

Görbicz Anita fekete, selyemfényű estélyiben jelent meg a gálán, az ajkán vörös rúzst viselt, és a haját is nagyon szépen besütötte.
Görbicz Anita fekete, selyemfényű estélyiben jelent meg a gálán, az ajkán vörös rúzst viselt, és a haját is nagyon szépen besütötte.
Fotó: Photolaszlozsigmond.hu

A sztárkézis mesésen nézett ki a fekete estélyiben: világos, beszárított tincsekkel és visszafogott sminkkel jelent meg a díjátadó esten, egyedül a rúzs esetében szavazott egy élénkebb, piros színre. Bár nem így szoktuk meg Görbicz Anitát, ez a kifinomult, nőies stílus remekül állt neki. 

Szilágyi Áron és felesége az Év Sportolója Gálán

A férfiaknál a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áront, a nőknél pedig a négyessel győztes, egyesben ezüstérmes kajakos Csipes Tamarát választotta meg a 2021-es év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége. A vívó feleségével, Bettivel jelent meg 2022. január 6-án Az Év Sportolója Gálán. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárpárjait. 

Szilágyi Áron felesége, Betti az Év Sportolója Gálán csillogó estélyiben tündökölt

Nézegess képeket!

Elolvasom

C over-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük