Keresztes Ildikó királykék estélyiben bálozott: kiemelte az 57 éves énekesnő karcsú alakját
Keresztes Ildikó a Budapesti Székely Bál fellépője volt a Pesti Vígadóban. Az eseményen két gyönyörű kreációban is megmutatta magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A báli és farsangi szezon minden évben vízkeresztkor, azaz január 6-ától kezdődik, és egészen húshagyó keddig, a húsvétvasárnap előtti 47. napig tart. Ez az időszak hagyományosan a vidám lakomák, bálok, ünnepélyek ideje, ám az utóbbi években a világjárvány miatt sok rendezvény maradt el.

2022. január 29-én a Budapesti Székely Bált is egy év kihagyás után tartották meg újra a Pesti Vígadóban. 

Keresztes Ildikó királykék báli ruhában

A nyolcadik alkalommal megrendezett estélyen Keresztes Ildikó lépett fel, aki több fényűző szettben is megmutatta magát. A lélegzetelállító helyszínhez földig érő báli ruhák dukáltak. Az énekesnőt egy bordó alapon sötét mintás darabban és egy királykék kreációban is lefotózták, a felvételek pedig nagy sikert arattak az Instagramon és a Facebookon egyaránt.

A kék, pánt nélküli ruhát Hampel Katalin divattervező álmodta meg. A szív alakú, fűzőszerű felsőrész remekül mutatott az 57 éves hírességen, kiemelte karcsú alakját. A kommentelők sem mentek el szó nélkül amellett, mennyire fantasztikusan festett. Volt, aki azt jegyezte meg, hogy a kék és annak árnyalatai állnak neki a legjobban, mások egyenesen az est királynőjének koronázták.

Ne véletlen, hogy ilyen fitt a megjelenése, ezt az édesanyjától örökölte. A 83 éves Éva néni hihetetlenül fiatalos asszony, aki remek fizikai állapotnak örvend, ő is alkatilag karcsú, mint a lánya. 

A jó géneken kívül a sport szeretete is visszatükröződik a külsején. Kislány kora óta az élete a mozgás: tornászként kezdte az iskoláit Marosvásárhelyen, majd a Kolozsvári balettintézetben tanult tovább. A Testnevelési Főiskolán diplomát szerzett, végül mégis úgy döntött, a színpad lesz a jövője.

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 2021-ből

A 2021-es esztendőben számos nagyszabású televíziós show-műsorral szórakoztatták a csatornák a nézőket. A tavasz végétől premierek, vörös szőnyeges rendezvények, gálák és díjátadók is követték egymást szép számmal. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2021-es év hét gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat az elmúlt egy évben.

Ezt is szeretjük