Ő Wolf András bájos felesége: a Séfek Séfe sztárja 11 éve imádja Andreát

Wolf András és felesége két fiút nevelnek, Tamást és Dávidot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A főzőműsorok évtizedek óta a legnézettebb produkcióknak számítanak a televízióban szerte a világon. Számtalan témájú show közül választhatunk: a magyar felhozatal között ott van például A Konyhafőnök és annak VIP-verziója, ahol sztárok mérik össze a főzőtudományukat, az édesszájúak a Mestercukrásszal kapcsolódhatnak ki, a TV2-n futó Séfek Séfe című gasztrorealityben pedig profi és amatőr szakácsok egyaránt összecsapnak. 

Utóbbinak 2021 szeptemberében indult el a harmadik szezonja a csatornán. Először 2017-ben láthattuk az izraeli minta alapján készült formátumot, amelyben ugyan a műsorvezető kiléte változott (az első és a harmadik évadban Ördög Nóra, a második évadban Liptai Claudia volt a háziasszony), a három séfből álló zsűri ugyanaz maradt.

Wolf András és bájos felesége

Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András döntik el, melyik versenyző étele érdemes a továbbjutásra. A három gasztroguru az elmúlt három szezonban bebizonyította, nem könnyű megfelelni nekik. Mindhárman éles nyelvű kritikusok, akik nem kímélik azokat, akik a főnyereményre pályáznak.

sefek sefe 3 evad csoportkep
Fotó: TV2/Séfek Séfe

A három férfi közül egyedül Krausz Gábor magánéletébe kaphattunk eddig némi bepillantást, igaz, az ő feleségét senkinek nem kell bemutatni, Tóth Gabival 2019 óta házasok. Wolf András élete párjáról sokkal kevesebbet tudunk, egészen addig nem is láthattuk Andit, amíg fel nem tűnt a műsor egyik epizódjában.

séfek-séfe-2
Fotó: TV2/Séfek Séfe

A bájos nő is beállt a versenypult mögé egy különleges forduló erejéig, mindeközben pedig elárult némi információt arról, hogy profi szakács férje hogyan forgatja otthon a fakanalat. 

- Azt gondolják az emberek, mivel Andris sok éve főz, és nagy szakember, a családja és a párja is jól főz. Hát nem! Teljesen hétköznapi a főzéshez való viszonyom. Andris szereti a főztömet, mindig dicséri. Azt is sokan gondolják, hogy biztosan sokat főz otthon. Ez sem így van - árulta el a nő Séfek Séfe adásában.

andi-séfek-séfe
Fotó: TV2/Séfek Séfe

Wolf András és kedvese egyébként 11 éve vannak együtt, házasságukból pedig két gyermekük született: Dávid és Tamás.

Gasztroguruk és párjaik

Azt mondják, "egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni". Ám mi van akkor, ha a kiszemeltünk profi szinten mozog a gasztronómia világában? A magyar sztárséfek párjai erre a kérdésre biztosan tudják a választ, hiszen közös fotóikat elnézve tagadhatatlan, mennyire boldogok egymás mellett. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Sárközi Ákos és gyönyörű, szőke felesége igazi álompár - Képeken magyar gasztroguruk és szerelmeik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük