Benzinkutasként kezdte - Most az ország egyik legnépszerűbb énekese

Diaz a Wellhello együttessel vált országosan ismertté.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csöndör László, ismertebb nevén Diaz a Wellhello együttesnek köszönhetően vált az ország egyik legnépszerűbb énekesévé. A Fluorral közösen, 2014-ben létrehozott formációt nemcsak a tinédzserek, hanem az idősebbek is imádják, számos slágert gyártottak már, ilyen volt a Rakpart, az Apuveddmeg, a Késő már, az Odaút vagy a Halott Pénzzel közös Emlékszem Sopronban. Diaz mindig is zenéléssel szeretett volna foglalkozni, de nem egyik pillanatról a másikra hullott az ölébe a siker, erről a Story magazinnak vallott.

Benzinkúton is dolgozott

Diaz 2001-ben kezdett komolyabban zenéléssel foglalkozni, 2007-ben még egy EP-t is csinált Kreonnal, de ez az anyag nem ért el akkor még túl nagy közönséget. A fiatal végül Körmendről Budapestre költözött, hogy megvalósítsa az álmait, és elismert zenész legyen. Ekkor volt húszéves.

- Nem vártam a családomtól, hogy finanszírozzák a fővárosi életemet: egy benzinkúton vállaltam munkát, hogy fizetni tudjam az albérletemet. Sosem felejtem el, egyszer munka közben csörgött a telefonom: Caramel hívott, hogy szeretne velem együttműködni. Hallotta a zenéimet, és úgy gondolta, jól jön a támogatása ahhoz, hogy a tehetségemet jobban meg tudjuk mutatni - emlékezett vissza a kezdetekre.

Diaz és Fluor a Wellhello formációval értek el óriási sikereket.
Diaz és Fluor a Wellhello formációval értek el óriási sikereket.
Fotó: Wellhello.hu

Caramel Vízió című, 2011-es lemezére is felkerültek a fiatal tehetség dalai, amit hatalmas megtiszteltetésnek érzett, ráadásul ez újabb kapukat nyitott meg számára, ezért nagyon hálás a népszerű énekesnek.

- Neki köszönhetem, hogy sikerült előrébb jutnom, és egyre több előadóval dolgozhattam együtt: Hien, Sub Bass Monster, Puskás Peti, Halott Pénz, Hősök. A Dal című műsorban is szerepelt jó néhány dalom - tette hozzá a lapnak.

Végül Diaz életében 2014 volt a nagy fordulópont, amikor megalapította Fluorral a Wellhello zenekart, ami jelenleg az ország egyik legnépszerűbb csapatának számít.

A Barátok közt sztárjának sem azonnal hullott ölébe a siker

A Barátok közt Gizijét alakító Gyebnár Csekka, amikor felköltözött Budapestre, nem azonnal kapott szerepeket, egy ideig mosogatásból és takarításból tartotta el magát.

Ezt is szeretjük