VV Piros a kiesése után az RTL egyik sztárjával bújt össze: az ágyból posztoltak
VV Piros nem sokáig sírt VV Barna után, egy másik valóságshow-szereplő ágyában kötött ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ValóVilág 11. évadának negyedik párbaja után VV Reni tért vissza a villába, VV Piros búcsúzott a valóságshow-tól. 

A lány kiesése után VV Barna miatt sírt, de nem sokáig kesergett, egy másik, az RTL-en megismert celeb ágyában kötött ki. 

VV Piros a kiesés után

VV Piros a 24 óráig elérhető Insta-storyjában egy buliról tett ki videót, majd arról, hogy másnaposan VV Robival fekszenek egy ágyban. Ollári Robi a 2021-es, tizedik évadban szerepelt, a fináléba is bejutott, a második helyen végzett, tavalyelőtt A Konyhafőnök VIP-ban is szerepelt. 

vv-piros
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

A Blikknek VV Robi most elárulta, miért kerültek egy ágyba VV Pirossal. 

- Nekem van egy barátnőm, aki Pirosnak szintén a barátnője, így általa ismertük meg mi is egymást, nem a játék hozott össze minket. A barátunk pedig puszta véletlenségből bemutatott minket egymásnak. 

vv-piros2
Fotó: Instagram/vv11piros_official

- Tegnap este Piros itt aludt nálam, de mivel csak most jött ki a villából, ennyi idő alatt olyan szálak nem tudnak kialakulni. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, és gyorsan megtaláltuk a közös hangot, maradjunk annyiban. Hogy mi van közöttünk, azt pedig az emberek fantáziájára bízzuk.

A Való Világ sztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, a 2002-es ValóVilág győztese, VV Szabolcs mennyit változott két évtized alatt, valamint más villalakók, így például VV Ági akkor és most képeit is láthatod.

Ezt is szeretjük