Nóci férjhez ment: a Való Világ egykori műsorvezetője esküvői fotóval tudatta a hírt

Czifra Noémi, vagyis Nóci összeházasodott kisebbik gyermeke apjával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nóci nevét 2002-ben a Való Világgal ismerte meg az ország, ő vezette az első két szériát Stohl Andrással, illetve a háttérműsort is.

Czifra Noémi évek óta kerüli a rivaldafényt, civil szakmát űz, és két gyermek édesanyja. 

Nóci esküvője

Július elején a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Hová tűnt? rovatában árulta el, hogy mentálhigiénés szakemberként dolgozik, továbbá arról is beszélt, hogy kisebbik gyermeke édesapjával esküvőre készülnek

noci
Fotó: Palikék Világa by Manna

Nagyobbik fia, Zsombor már 17 éves, 2005-ben született, az édesapjával akkor ismerkedett meg, amikor a Való Világ második évada futott. Nagy szerelem volt, de végül nem maradtak együtt, a fiút tíz évig egyedül nevelte. A kisebbik fia apjával hét évvel ezelőtt találtak egymásra, a megismerkedésük után három hónappal pedig már gyereket terveztek. Simon 2022. július 22-én lett hatéves, a szülők erre a napra tervezték az esküvőjüket. 

Nóci valóban férjhez ment, az ATV szúrta ki, hogy a közösségi oldalára egy esküvői fotót tett ki, amin gyönyörű, csipke menyasszonyi ruhát és a fején virágkoszorút visel. A kép azóta nem nyilvános, vagy eltávolította. 

Pély Barna esküvője

Pély Barna szeptember elején váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük