18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Megdöbbensz, VV Kriszti hány pasival élvezte a szexet: szaftos sztorikat mesélt
VV Kriszti őszintén beszélt villatársainak a szexuális életében szerzett tapasztalatairól.

vv-kriszti-cover

VV Kriszti kendőzetlenül mesélt villatársainak a szexuális életéről. Az Éjjel-Nappal Budapestben Kiki, majd Kíra néven megismert Karnics Kriszta azt is elárulta, hány férfival feküdt le. 

A 23 éves lány nagyon meglepte a többieket, amikor azt ecsetelte, ezek közül mennyivel volt orgazmusa. 

VV Kriszti és a szex

VV Kriszti bevallotta, ha szexel valakivel, szeret tökéletesen kinézni. Befeszült például attól, hogy valaki szexelni akart vele, de neki szőrös a lába, mert így nem érzi magát olyan jó nőnek, mint a pornófilmekben tökéletesen kinézők. Arra is őszintén válaszolt, hány férfival feküdt le. 

vv-kriszti
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- 27 fele. És hárommal volt orgazmusom életemben. Persze, nagyon szomorú - mondta a ValóVilágban, amikor a srácok ledöbbentek azon, milyen kevésszer tudott elélvezni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A legelső orgazmusom most volt 2020-ban. Idősebb ember volt, és mellette nagyon ki tudtam nyílni, át tudtam magamat adni, mert rám figyelt, nem magára.

Ezáltal volt orgazmusom, és rájöttem, nem vagyok elbaszott.

- Mert eddig azt hittem, nekem nincs orgazmusom szex közben, vagy lehetetlen elérni ezt az állapotot.

vv-kriszti2
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Szóval megtörtént ez, aztán megismertem még egy embert, akivel úgy tudtam kiélni ezt, hogy tudom már, melyik pozíció jó nekem, én tudom kontrollálni. Visszakaptam az önbizalmamat, a saját magamba vetett hitemet, hogy érek valamit, van orgazmusom. Innentől én keresem azt a partnert, akivel tökéletesen összepasszol a testem, nem kell erőlködnöm. 

A srácok arra is kíváncsiak voltak, vele egykorú pasival elélvezett-e, vagy mindig csak idősebbel. Kiderült, mindig csak nála idősebbel, és azt sem titkolta, hogy egyenes típusú hímvesszővel nem tud elélvezni. 

VV Laci egykor és most

Vitkó Laci hetedikként költözhetett be az RTL luxusbörtönébe. A 31 éves serényfalvai fiatalember már sikeres karriert tudhatott a háta mögött, amikor bekerült a realitybe. Nem sokkal azelőtt nyitott saját pizzériát, hogy elindult a szereplőválogatón.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük