VV Barna kiesése előtt Renivel szexelt a WC-ben: megdöbbentő, utána miket mondott a lányról

VV Barna a kiesése után nézői kérdésekre válaszolt, és meglepő válaszokat adott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Barna a szombat esti párbajra VV Lisszát hívta ki, úgy vélte, ellene van a legtöbb esélye, de tévedett, végül neki kellett távoznia a Való Világ villájából. 

A srác a kiesése előtt és után is felborzolta kedélyeket azzal, ahogy a villabeli lányokkal viselkedett, és ahogy róluk beszélt. 

VV Barna a kiesése után

VV Barna a villában több lányhoz is közel került, utolsó éjszakáján VV Renivel lettek egymáséi: a fürdőben kezdtek csókolózni, majd a vécében szexeltek. Kiesése után a nézői kérdésekre válaszolva aztán azt mondta, testileg VV Reni állt hozzá a legközelebb, de emberileg őt érzi magától a legtávolabb, ezért a kinti világban nem hinné, hogy tartja vele a kapcsolatot. 

vv-barna
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Attól függ, mit nézünk, és kinek mi a jó. Ez egy relatív szó, hál’ istennek. Ha az ember barátnőt keres, akkor azt mondom, hogy mindenképp Piros, ha pedig csak egy buli után szeretnél egy nagyon-nagyon-nagyon jó éjszakát magadnak, akkor pedig Reni. Úgyhogy mindketten nagyon kellemes lányok a maguk módján - válaszolta arra a kérdésre, hogy Reni vagy Piros volt a jobb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ki az, akivel biztos nem folytatod a kapcsolatot? - erre a kérdésre azt válaszolta, a villaléte után lesz több ilyen ember is. 

- Renit érzem a legtávolabb most, ebben a formában, mert nem érzem azt, hogy közöttünk a kintlét során bármiféle kapcsolat is ki fog alakulni.

Amilyen közel állt hozzám testileg, emberileg annyira távol áll tőlem.

vv-reni
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

A nézők azt is szóvá tették, hogy nagyon csúnyán beszélt a villában a lányokkal, megérdemelte a kiesést. Más nők már rég pofon vágták volna.  

- Ezzel tisztában vagyok, hogy adott szituációban degradálóan beszéltem lányokkal. Én ezt valamilyen formában építő jelleggel szántam. De teljesen tisztává vált a villalét során bennem, hogy ezt máshogy kell tálalni és máshogy kell közvetíteni. Erre igyekeztem is figyelni az utolsó két hétben. 

A Való Világ sztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, a 2002-es Való Világ győztese, VV Szabolcs mennyit változott két évtized alatt, valamint más villalakók, így például VV Ági akkor és most képeit is láthatod.

Ezt is szeretjük