Ő VV Bálint modell szerelme: Spanyolországban ezzel keresik a kenyerüket

Filipánics Bálint szőke szépséget szeret, Barcelonában próbálják ki magukat a modellkedés terén.

VV Bálint párja, Niki
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Filipánics Bálintot az Éjjel-nappal Budapest sorozatban ismerhették meg a tévénézők. Ezután úgy döntött, hogy egy valóságshow-ban is megméretteti magát, a Való Világ 10. szériájában láthattuk VV Bálintként.

2021-ben a Survivor - Celebek a civilek ellen! realityben is feltűnt, ahol hosszú ideig erősítette a sztárok oldalát, a 2022-es Konyhafőnök VIP-ban pedig gasztronómiai tudását tette próbára. A Reggeliben mesélt mostani életéről, és megmutatta szerelmét is, Czibolya Nikit, akivel két éve alkotnak egy párt. 

VV Bálint párja, Niki

A régóta modellkedő Nikivel együtt úgy döntöttek, hogy Barcelonába költöznek, és itt építik fel modellkarrierjüket is.

vv-balint-parja-kep
Fotó: RTL/Reggeli

- Én 2018-tól már éltem itt kint két évet, és úgy láttam, hogy az összes város közül ez volt a legélhetőbb - mesélte a szőke szépség.

A Való Világ egykori játékosa nem gondolkozott sokat a döntésen, párjával biztosak voltak abban, hogy az új környezetben új sikereket tudhatnak majd magukénak.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Ez az egész a semmiből jött, hogy mi kijöjjünk ide. Nem igazán volt időm ezen gondolkozni, hogyan is döntsünk, mert gyorsan el kellett határoznunk magunkat. Viki már dolgozott kint korábban modellként, és jött ez a lehetőség, megkérdezték tőle, mit szólna hozzá, ha kihoznák hozzá a párját is. Így történt, hogy most én is az ő modellügynökségéhez jöttem ki, ide vagyok leszerződtetve, és járjuk a castingokat ezerrel.

A szerelmesek a belvárostól odébb, igen festői környezetben élik a mindennapjaikat, amelyről Niki is mesélt.

- A belvárosnak egy kissé kiesőbb részén, a hegyek fele lakunk, aminek én annyira nem örülök, mert egyébként alföldi lány vagyok. Nagyon szép itt minden, a lakásunkból pedig mindent belátunk, szinte az egész belvárost. Egy másik magyar párral együtt lakunk, akik szintén az ügynökségnél dolgoznak.

Filipánics Bálint elárulta, hogy hozzá nagyon közel áll a spanyol légkör, hiszen itt teljesen más az emberek életszemlélete, mint amihez hozzászokott. 

- Ami a legjobban tetszik, az az emberek hihetetlenül pozitív életfelfogása. Semmilyen görcsöt vagy feszültséget nem látok itt az embereken, mindenki boldog, és egyszerűen csak éli az életét. Május végén hazalátogatunk majd, otthon is lennének terveink, de most ezt a lehetőséget igyekszünk megélni. 

Csősz Bogi és Mészáros András

Egy szív hangulatjel - mindössze ennyivel kommentálta Csősz Bogi azt a bejegyzést, amelyben két ölelkezős fotót is közzétett a jóképű magyar színésszel, Mészáros Andrással. Az első képen a Gólkirályságból és a Doktor Balatonból ismert sorozatsztár a derekát karolja át, miközben mindketten a kamerába mosolyognak, a másodikon már közelebb húzódva láthatóak, amint a férfi valamit a fülébe súg.

Ő lehet Csősz Bogi párja: a jóképű magyar színész így ölelte a premieren

Csősz Bogi és Mészáros András ölelkezős fotója láttán a kommentelők biztosra veszik, a színész az új párja.

Elolvasom

Cover-kép: A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük