Ő VV Anett édesanyja: Anikó így élte meg lánya kálváriáját
VV Anett édesanyját 12 órával lánya eltűnése után értesítették július 11-én az ayahuascaszeánszot követően.

vv-anett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy VV Anett története az egész országot felkavarta: hetekig mentek a találgatások, pontosan mi történhetett vele a 24 óra alatt, míg az erdőben bolyongott hallucinációkkal küzdve az ayahuascaszeánsz után.

Közel két hónap után a Fókusznak mesélte el, mi történt vele. Az otthonában fogadta a kamerákat, ahol édesanyja viseli a gondját. Súlyos sérülései miatt merevítőt kell hordania, és csak mankóval közlekedhet, így Anikó a támasza a mindennapokban.

VV Anett édesanyja

Az édesanya minden szülő rémálmát élte át július 11-én: 12 órával Béres Anett eltűnése után értesítették arról, hogy lányát nagy erőkkel keresik. Anikó és VV Anett édesapja a hír hallatán azonnal autóba ültek, hogy segítsenek a kutatásban, ám aznap már nem tehettek semmit.

vv-anett-anyja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Telefonon beszéltünk velük közben, és mondták, hogy ne menjünk oda, mert sötét van, abbahagyják a keresést, reggel fél nyolckor folytatják tovább. Ez az erdő olyan sűrű, mint egy dzsungel, elmondták, hogy megtettek mindent, kétszáz ember hőkamerákkal, kutyákkal kereste, de nem tudnak mit csinálni - emlékezett vissza az édesanya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hatóságok a családot semmi jóval nem biztatták. Azt mondták, ha lányuk megsérült, nem valószínű, hogy túléli az éjszakát, ugyanis a siklósi erdőben két fokig is süllyedhet a hőmérséklet. Miután megtalálták a szőlősben, azonnal hívták a rokonokat.

- Semmi nem érdekelt, csak az, hogy él. Nem akartam semmire gondolni, nem terveztem se múltat, se jövőt. Az volt a fontos, hogy él. Lesz, ahogy lesz.

VV Anett azóta elárulta, teljesen átértékelte az életét, amelynek édesanyja nem csak szülő-gyermek viszonyban fontos részese, munkafronton is tökéletes párost alkotnak: alakformáló szalont visznek együtt.

Pirner Alma édesanyja bikinis bombázó

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük