Szabó Zsófi édesanyja gyönyörű és fiatalos: Pálmával ennyire hasonlítanak
Szabó Zsófi és édesanyja ugyanolyan szépek, de a személyiségükben sok a különbség.

szabó-zsófi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófit édesanyjával, Pálmával csak nagyon ritkán láthatjuk. Annak ellenére, hogy a műsorvezető majd’ mindennap szerepel a tévében az RTL Klub Reggelijének háziasszonyaként, arra ügyel, hogy szeretteit ne érintse negatívan a hivatásából járó figyelem.

Úgy, mint kisfiát, Mendelt, anyukáját is óvja a nyilvánosságtól, azonban vannak különleges alkalmak, amelyek kivételt képeznek: ilyen például az anyák napja.

Szabó Zsófi édesanyja, Pálma

Május első vasárnapjának közeledtével gyönyörű címlapon szerepelt együtt Pálmával a Best magazinban. A közös fotó nemcsak arról árulkodott, hogy anya és lánya mennyire hasonlítanak, hanem azt is megmutatta, hogy Szabó Gyula özvegye fiatalos, csinos nő közel a hatvanhoz.

Noha mind a kettőjüket ugyanaz a bájos mosoly, kék szempár és finom vonások jellemzik, a hasonlóság csak megjelenésükre igaz. Személyiségüket tekintve olyanok, mint a tűz és a víz, nem is különbözhetnének jobban.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Anyu nálam sokkal hevesebb, szókimondóbb típus. Kritikusabb is, de rendkívül jókat szórakozom rajta, mert egyébként a legtöbb esetben igaza van, amikor kritikát fogalmaz meg. Be kell látnom, anya sokkal viccesebb és csajosabb nálam. De az agyunk nagyon egy rugóra jár, és általában elég csak egymásra néznünk, hogy tudjuk, mit gondol a másik - ecsetelte Szabó Zsófi a hetilapnak.

A stílusuk sem egyezik. Míg Pálma igyekszik az aktuális trendeknek megfelelő ruhákban járni, és már fiatalon Bécsbe járt vásárolni, valamint Pataki Ági boltjából öltözködött, lányának nem fontos ilyen szinten a divat.

Szabó Zsófi és Pálma között szoros a kapocs, a műsorvezető mindenben számíthat anyukájára, állítja, nem tartana ott, ha nincs az ő támogatása. Ugyanakkor úgy vélik, nincs olyan kapcsolat, amiben ne lennének súrlódások.

- Nekünk is volt ilyen időszakunk a házasságom alatt… Ám az elmúlt évben minden rendeződött közöttünk, és szorosabban vagyunk, mint valaha. Amit senkinek nem mondanék el, azt vele biztosan megosztom. Nagyon rögös a mi anya-lánya utunk, de valahogy mindig fogjuk egymás kezét.

Tolvai Reni édesanyja smink nélkül

Tolvai Reni édesanyja nem szeret szerepelni, de a születésnapján, családi ünnepeken hagyja, hogy lánya közös fotóval lepje meg a rajongóit. Az énekesnő most azt mutatta meg rajta, mennyit változtat egy ötven fölötti nőn egy jól megválasztott smink.

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük