VV Ágica kihízta az összes ruháját: jó pár pluszkiló felszaladt rá

VV Ágica cukorfüggősége odáig fajult, hogy alig bírta abbahagyni a nassolást.

vv-agica-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szögeczki Ági, ismertebb nevén VV Ágica a 2004-es Való Világ játékosa volt, ekkor szerzett magának hírnevet hazánkban.

Még csak 28 éves volt a beköltözéskor, sokan még így emlékeznek a szőkeségre. Azóta jó pár év eltelt, ő pedig nagyon sokat változott, és boldog családanyaként éli az életét.

VV Ágica hízása

A Való Világ egykori lakója mögött nehéz időszak áll, amely nemcsak lelkileg, hanem testileg is megviselte - mesélte a Blikknek. Rengeteg olyan embert veszített el, akik hasonló korúak voltak, mint ő. Leszokott a cigarettázásról, a bánatát pedig nassolásba fojtotta.

Szögeczki Ági 2019-ben a Cartoon Network - 5 év a bántalmazás ellen eseményén vett részt.
Szögeczki Ági 2019-ben a Cartoon Network - 5 év a bántalmazás ellen eseményén vett részt.
Fotó: Profimedia

- Hét-nyolc hónapon keresztül nem tudtam abbahagyni a nassolást. Volt egy időszak, amikor vártam, hogy este egyedül legyek, és egyek. Rengeteg csokoládét ettem, nem tudtam abbahagyni. Testileg-lelkileg is elindultam egy rossz úton. Feljött rám tíz kiló, minden ruhámat „kinőttem”. Ez másodlagos, de voltam kivizsgáláson, és egy hajszál választott el attól, hogy cukorbeteg vagy inzulinrezisztens legyek. Mindennek pont a kapujában álltam meg, a legjobbkor cseréltem a csokit zöldségre.

Az orvosi kivizsgálás és több figyelmeztetés hatására átértékelte az életét, és teljes életmódváltásba kezdett. Nem eszik csokoládét, és a cukrot, illetve a lisztet is kiiktatta az étrendjéből.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A harmadik nap, miután letettem a csokit, kínkeserves volt. Úgy éreztem magam, mint amikor a cigizéssel álltam le, szerintem elvonási tüneteim voltak. A negyedik napon valami megváltozott. Úgy keltem fel, mint aki újjászületett.

VV Ágica méltán lehet büszke az elért eredményre, hiszen alakján is egyre jobban meglátszik az odafigyelés és a tudatos, egészséges étkezés.

- Büszke vagyok magamra, mert egy hónapja nem ettem csokoládét. Próbálok mindenre figyelni, és egyébként az arcomon is látszik a változás. Nem azért akarok lefogyni, mert újra húszévesnek akarok kinézni, meg XS-es ruhákat akarok hordani. Elfogadtam a koromat, egyszerűen szeretnék egészségesen élni, felnevelni a fiamat, látni, amikor megnősül.

Tudd meg, mivel foglalkozik napjainkban VV Szabolcs!

Napjainkban már nem ismerik fel az emberek, a munkájában egy pillanatig sem volt zavaró tényező, hogy annak idején egy ország ismerte meg a Való Világ első győzteseként.

Cover-kép: RTL/Való Világ

Ezt is szeretjük