A Való Világ 3 Ágicájaként ismerte meg az ország: 2004 óta ennyit változott Szögeczki Ági

Szögeczki Ági 28 éves volt, amikor 2004. január 2-án beköltözött a Való Világ 3 villájába.

vv-ági-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Való Világ villája harmadjára 2003-ban nyitotta meg a kapuit. Az akkori széria minden addiginál hosszabb ideig futott, a versenyzők 160 napot töltöttek bezárva. Bár a főnyereményt végül az akkor 18 éves Miló vitte el, jó pár olyan karaktert megismerhettünk, akikre a mai napig emlékszünk.

Köztük volt VV Ágica, azaz Szögeczki Ági is, aki 2004. január 2-án 28 esztendősen, miskolci lányként költözött be annak reményében, hogy a fináléig bent tartják a nézők. Végül összesen 132 napot töltött a luxusbörtönben.

VV Ágica és fia, Patrick

Ő azon villalakók táborát erősíti, akik ki tudták használni a rájuk vetülő figyelmet. Nem tűnt el a köztudatból a játék után sem. A mai napig feltűnik olyan műsorokban, mint a Farm VIP vagy a Hal a Tortán.

vv ágica 1
Fotó: RTL Klub/Való Világ

45 éves korára sokat változott az élete, immár édesanyaként éli a mindennapokat. 2013-ban adott életet kisfiának, Patricknak, akiből imádnivaló iskolás vált. Két éve, hogy egyedülálló édesanyaként neveli a csemetét, és bár minden jót megél az életben, olykor eszébe jut, hogy jó lenne mindezt valaki mással is megosztani.

Ám az ismerkedés nem egyszerű a számára. Szingli anyukaként alapból nehéz időt szakítania arra, hogy beiktasson egy-egy találkát, ismert emberként pedig még nehezebb kiszűrnie azokat a hódolókat, akik valamilyen hátsó szándékkal közelednek felé.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A kisfiammal van egy kialakult életünk, rendszerünk, folyton jövünk-megyünk, és mivel nekem ő a legfontosabb a világon, hozzá igazítok mindent. Így például, ha csak egy szimpla, esti randiról is lenne szó egy úriemberrel, az nekem komoly szervezést és megannyi macerát jelentene, hogy egyáltalán el tudjak indulni otthonról - ecsetelte a Story magazinnak.

vv-ágica-batch
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Arról is beszélt, hogy fent van egy társkereső oldalon, a személyes találkozóig azonban sosem jutott el. Illetve elárulta, van egy férfi az életében, aki másfél éve csapja neki a szelet, de nem sok reményt fűz ahhoz, hogy ez a kapcsolat komolyra forduljon. Mindezek ellenére hisz abban, hogy mindenkinek megvan valahol a párja, és a szerelem előbb-utóbb az ő ajtaján is kopogtat.

A Való Világ első győztese

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a fináléba Oki (100 napot töltött a Villában), Majka (79 napot töltött a Villában) és Szabolcs (87 napot töltött a Villában) jutott. A győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan változott az évek során.  

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük