40 éves lett Vörös Zsuzsa - Friss fotón az athéni olimpia bajnoka
Vörös Zsuzsanna a Mokkában szerepelt díjnyertes kutyájával.

voros-zsuzsanna-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vörös Zsuzsanna a nyolcvanas évek végén kezdett el sportolni, eredetileg úszónak készült, ám 1991-ben az öttusára váltott. Legnagyobb sikerét a 2004-ben megrendezett athéni olimpián érte el, ahol aranyérmet szerzett öttusázóként, hat évvel később pedig úgy döntött, hogy befejezi profi sportolói karrierjét.

Hazánk híres olimpikonja május 4-én ünnepelte 40. születésnapját, szeptember elején pedig a Mokka vendége volt, ahová ezúttal díjnyertes kutyája miatt hívták meg. A közelmúltban ugyanis az Európa Kiállítás legszebbjének választották Vörös Zsuzsanna kutyáját: Jagger 13 ezer versenytársát körözte le a kijevi rendezvényen.

voros-zsuzsanna-2017-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Ez egy csapatmunka, amit lehet látni a képeken is, hiszen nem én vezetem fel a kutyát, én tartom, illetve kozmetikába viszem, hiszen van saját kozmetikusa és handlere, aki külön ezzel foglalkozik, hogy bemutassa a kutyát, és felkészítse a versenyekre. Köztünk szerelem van, és az összes hétköznapi munka, ami ezzel jár - árulta el a Mokka stúdiójában.

Vörös Zsuzsanna és kutyája, Jagger.
Vörös Zsuzsanna és kutyája, Jagger.
Fotó: TV2/Mokka

Habár sportolói karrierje már hét éve véget ért, Vörös Zsuzsanna egyáltalán nem távolodott el a sporttól, hiszen 2012-ben az Alba Volán SC öttusa szakosztályának igazgatója lett. Egy évvel később a Magyar Öttusa Szövetség alelnökének, tavaly általános alelnökének választották meg, 2012 óta pedig a MOB sportolói bizottságának tagjaként is tevékenykedik.

Ezt is szeretjük