Ez a szőke szépség Szilágyi Áron újdonsült felesége - 5 év után a hétvégén házasodtak össze
Szilágyi Áron szűk családi körben mondta ki a boldogító igent Szántó Bettinek.

szilagyi-aron-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilágyi Áron a hétvégén oltár elé vezette menyasszonyát, Szántó Bettit, az esküvőjükre Zalacsányon került sor szűk családi körben. A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó öt évvel ezelőtt szeretett bele a gyönyörű Bettibe, akitől szintén nem idegen a sport világa, hiszen korábban ő maga is vívott. 

- Azt mondhatom, hogy ő is maximálisan támogat, ő is mögöttem van, illetve mellettem van, és nem zavarja meg az a kapcsolatunkat, hogy én valamire nagyon-nagyon összpontosítok és fókuszálok - mondta szerelméről Szilágyi Áron a riói olimpiai előtt a Fókusznak.

Az év hazai sportesküvőjén a családtagok és barátok mellett a magyar vívás több elismert alakja is részt vett a Zala megyei kis településen, amelyet nem véletlenül választottak a ceremónia helyszínéül.

- Szerettünk volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot, kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nem csak egy estét, hanem gyakorlatilag egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni - nyilatkozta Szilágyi Áron a 24.hu-nak.

Képes összeállításunkban megnézheted Szilágyi Áron és feleségének romantikus közös fotóit, akik imádják egymást.

Ezt is szeretjük