Völgyi Zsuzsi 18 kilós fogyása után szexi fehérneműben pózolt: kerek idomait hangsúlyozta

Völgyi Zsuzsin a fekete, dögös, testhezálló darabban jól látszik a fogyás. Ilyen szexi szettben fotózták le.

völgyi-zsuzsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsiról szexi kép készült a fogyása után. Az énekesnő a pandémiás időszak alatt 20 kilót szedett fel, ennek jó részének mára búcsút intett, immár 18 kilogrammal mutat kevesebbet alatta a mérleg.

A fogyásnak köszönhetően nem csak a közérzete lett jobb, a sportoláshoz is megjött a kedve, sőt az olyan mozgásformákat is előszeretettel próbálja ki, amelyek ismeretlenek a számára.

Völgyi Zsuzsi szexi képe

Mindezt ötvözte az a fotósorozat, amelyet a Hot! magazin készített róla. Nőies alakját lenge bodyban mutatta meg, a hátteret pedig nem más adta, mint egy bokszring. 

Ki is próbálta a küzdősportot, amiért a tévén keresztül eddig is rajongott. Bár jó kardiónak tartja a bokszot, úgy érzi, ez inkább a férfiak sportja, ő marad a zumbánál.

Arról is beszélt, hogyan sikerült búcsút intenie a kilóknak. A barátai ajánlottak neki egy receptúrát, aminek az volt a legnagyobb előnye, hogy nem gyötörte az állandó éhség.

- Úgy sikerült lefogynom, hogy közben az idegeimet, a szervezetemet és a környezetemet sem tettem tönkre. Azt vettem észre, hogy ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet eszem.

Magyar sztárok nagy fogyásai 2022-ben

Nem Völgyi Zsuzsi az egyetlen, akinek fogyástörténete sokak számára inspiráló lehet. Képes összeállításunkban mutatjuk, 2022-ben kik voltak azok a sztárok, akik búcsút intettek jó pár kilónak.

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük