Völgyesi Gabi és ritkán látott párja: 25 évvel ezelőtt szeretett bele Ádámba
Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám kapcsolata 1997-ben kezdődött. Ma két fiú, Martin és Eliot büszke szülei.

völgyesi-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1997-et írtunk, amikor Völgyesi Gabi párja, Kovacsics Ádám zenésztársával, Ferbár Zsolttal énekesnőt kerestek induló zenekarukhoz, a Unique együtteshez. A szőke énekesnő személyében nem csak frontemberre, hanem igazi párra lelt.

Immár 25 éve vannak együtt, kapcsolatukból két fiúgyermek született: Martin 2012-ben, Eliot 2014-ben látta meg a napvilágot.

Völgyesi Gabi és párja 25 éve vannak együtt

Náluk értelmet nyer, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Személyiségükben nem is lehetnének különbözőbbek, de pont ettől alkotnak nyerő csapatot. Ennyi év elteltével pontosan tudják, hogyan kezeljék az összekülönbözéseket.

- Ha úgy érzem, Ádám visszafogja a szárnyalásom, igyekszem az ő fejével is átgondolni a helyzetet, és megkeresni, hogy miben lehet igaza. Ugyanígy képes ő is a helyén kezelni ezt. Mind a ketten ugyanazt tekintjük fontos szempontnak: a békés és örömteli együttélést, támogatva a másikat - magyarázta a Best magazinnak 2022 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindketten elvált szülők gyermekei, és noha úgy érzik, ez nem okozott bennük törést, mégis az az ideális számukra, hogy együtt marad a család.

Náluk is előfordulnak viták, de személyeskedés helyett igyekeznek átbeszélni a felmerülő problémát, megérteni a másik álláspontját. Ugyanakkor az énekesnő szerint nem csak az a fontos, hogy párban jól működjenek, az önismeret is lényeges, személyiségépítő workshopjaik, amelyeket közösen tartanak, épp erről szólnak.

Pápai Joci felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép Pápai Joci felesége, és azt is láthatod közös fotóikon, mennyire összeillő párt alkotnak. 

Ezt is szeretjük