Vitray Tamás ezért vált el 32 év után: csak most árulta el döntése okát

Vitray Tamás csak három év elteltével beszélt arról részletesebben, miért vált el Kállay Boritól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vitray Tamás 2019 novemberében jelentette be, hogy 32 év után válik harmadik felségétől, Kállay Bori színésznőtől. 

A részletekről viszont csak most, három év elteltével mesélt a Star magazinnak. 

Vitray Tamás válása

Szeptember végén annyit mondott a Nők Lapjának, hogy a válásnak meg kellett történnie, a döntésének pedig nem volt köze a korához, szerinte nincs különbség, hogy valaki 87 vagy 67 évesen válik. 

vitray-tamas2
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem - mondta az ősz elején. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Most a Star magazinnak bővebben is mesélt, többek között azt, hogy a vagyonmegosztásnál is nagylelkű volt, csak hogy minél előbb kiléphessen a házasságból. 

- Úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy szál pendelyben, minden nélkül távoztam, de nevetségesen tárgyalókész voltam.

vitray-tamas1
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- Ha egy házasság eljut idáig, kár keresni a bűnöst. Mindig mind a kettő hibás valamennyire, mindkettő tesz bele, biztosan most is így volt. Ennek meg kellett történnie. Valahogy úgy éreztem, máskülönben a nyugodt éveimet lopom el. (...) Biztos hibáztam én is, de amikor azt kellett éreznem, hogy

az irántam addig tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoznak, és eljutottam oda, hogy úgy éreztem, útban vagyok,

beláttam, ez nem is nagy baj, mert tudtam, valahol engem keresnek, és rám várnak - vallotta be. 

Igaza is lett, novemberben derült ki, hogy bár egyedül él, nem magányos, egy régi kolléganője személyében újra rátalált a szerelem. November 5-én ünnepelte a 90. születésnapját, amire a nagyszabású partit a hölgy szervezte meg a Vígszínházba.

Fonyó Barbara 50 évesen

Kállay Bori lánya 2022 márciusában ünnepelte az 50. születésnapját, de ezt kevesen mondanák meg róla. Ha nem tudnánk a korát, a színésznőt feleannyinak néznék Az operaház fantomja jubileumán készült fotókon. 

Ezt is szeretjük