A 74 éves Kállay Bori válása után így él: reméli, nem kell újra nélkülöznie
Kállay Bori 2019-ben vált el Vitray Tamástól, azóta egyedül él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kállay Bori első férje Fonyó István volt, akitől 1972-ben lánya született, a szintén színésznő Fonyó Barbara. Válásuk után, 1987-ben a legendás műsorvezetőhöz, Vitray Tamáshoz ment feleségül. 

Évtizedeken át éltek boldogan, ám 2019-re valami megváltozott, 32 év után bejelentették a válásukat. Vitray Tamás 87 esztendős, a művésznő pedig 71 éves volt ekkor. 

Kállay Bori válása után

Kállay Bori elvált ugyan, de korábbi lakhelyét nem hagyta el, 27 éve ugyanabban a Duna-parti kisvárosban él. Esténként korán fekszik, így reggel korán is kel, van ideje alaposan meglocsolni a növényeket. 

A művésznőnek hatalmas kertje van, amelyben nem csupán gyönyörű virágok nőnek, hanem zöldségek, gyümölcsök is teremnek. A művésznő egyedül él, mégsem magányos, családtagjai, barátai gyakran vendégeskednek nála. 

- Összetartó baráti közösség alakult ki. Szinte mind egykorúak vagyunk, közös az érdeklődésünk, és gyakran megvendégeljük egymást. A barátaim többnyire civil emberek. Mivel Budapesten sosem voltam társulati tag, így egyik színházhoz sem kötődtem olyan szorosan, hogy mély barátságokról lehessen beszélni. A kölcsönös tisztelet persze megvan a kollégák felé - mesélte a Meglepetés magazinnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A művésznő a mai napig nagyon ad magára, rendkívül igényes a megjelenésére. Abban bízik, hogy fiatalos lendületét, egészségét is sikerül sokáig megőriznie. Úgy gondolja, erre van esélye, hiszen édesapja 95 évig, édesanyja pedig 97 évig élt. 

Kállay Bori kertészkedéssel, olvasgatással és filmekkel kapcsolódik ki.
Kállay Bori kertészkedéssel, olvasgatással és filmekkel kapcsolódik ki.
Fotó: Zih Zsolt / MTI

- Gyerekként szegénységben nőttem fel, remélem, hogy idősebb koromra már nem kell újra nélkülöznöm. Sosem voltam gazdag, mindig beosztóan éltem, és nem költöttem felesleges dolgokra. Csak arra vágyom, hogy béke legyen körülöttünk, és az egészségemet sokáig megőrizhessem. Természetesen másoknak is ezt kívánom - árulta el a lapnak. 

A színésznőnek van két unokája, Fonyó Barbara két fia már felnőtt férfi, akik a saját életüket élik, így manapság már csak ritkábban találkoznak. 

A Magyar Televízió bemondónői egykor és most

Kertész Zsuzsa sok más pályatársához hasonlóan rádiózással kezdte a karrierjét: 1965. február 15-én lett a Magyar Rádió munkatársa, amihez negyven évig hű maradt, majd a televíziósok figyelmét is felkeltette. 2000-ben búcsúzott a Magyar Televíziótól. Képes összeállításunkból megtudhatod, mi lett kedvenc bemondónőinkkel - akkor és most fotókon többek között Kertész Zsuzsa, Lőrincz Gabriella és Endrei Judit.

Ezt is szeretjük