Vitray Tamás unokái először címlapon: Anna gyönyörű nő, Tamás nagyon jóképű pasi
Vitray Tamás először szerepelt unokáival az oldalán. Nagyobbik fiának két gyermeke már mindketten felnőttek.

vitray-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Történelmi pillanat, hogy Vitray Tamást fiával és unokáival láthatjuk a címlapon. A legendás tévés eddig semmilyen formában nem szerepelt együtt elsőszülött gyermekével, annak fiával és lányával.

A Best magazinnal tettek kivételt. Az unokák közrefogják a büszke nagypapát két oldalról, míg fia édesapja mögött áll a borítón. A legifjabb Vitray Tamás irtó helyes pasi, Anna pedig gyönyörű nő.

Vitray Tamás unokáival a címlapon

Karácsony idején ennél természetesebben jóval többen gyűlnek össze a Vitray családból. Az ünnepről kisebbik fia, Péter sem hiányozhat, aki feleségével és három gyermekével, Péterrel, Jánossal és Lenkával csatlakozik a famíliához.

A gyermekek minden évben ugyanazt a kérdést szegezik Vitraynak az adventi időszakban: "Mit kérsz, papa, karácsonyra?” A válasz sem különbözik évről évre: "Kerül, amibe kerül?” Idén megfizethetetlen ajándékot eszelt ki a családfő, azt kérte fiaitól, írjanak egy-egy levelet neki, amelyben szavakba öntik, milyen apjuk volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Anekdotából van bőven, a két unoka is órákig tudna mesélni a nagypapáról. Néhány történetet a lappal is megosztottak. A 29 éves Tamás nem tipikus nagypapaként emlékszik gyerekkorából Vitrayra. Mindig szoros volt a kapcsolatuk, de amíg kicsi volt, inkább a távolból figyelte, hogyan cseperedik. 

A legkedvesebb emléke vele egy Manchester United-meccshez kötődik. Ő hatalmas drukkere a csapatnak, nagyapja viszont nem nagy focirajongó.

vitray 1
Fotó: Czimbal Gyula / MTI

- De ha választania kellett egy csapatot, akkor a United régi nagy riválisát szerette a legjobban, az Arsenalt. 14-15 éves lehettem, és azt kaptam tőle születésnapomra ajándékba, hogy ketten kimentünk Londonba egy Arsenal-Manchester United-meccsre.

Anna mindent megbeszél a nagypapájával, 13 éves kora óta rendszeres, hogy kettesben találkoznak. Élénken él az emlékezetében, amikor annak idején először felfigyelt rá, ha nyilvánosan együtt mutatkoztak, minden szem rájuk szegeződött. Ilyenkor mindig büszkeség töltötte el.

Jakupcsek Gabriella, lánya és unokája a címlapon

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával: a 14 esztendős Emma és az ötéves Linda bájosan pózoltak a tévés oldalán. 

Cover-fotó: MTI/Czimbal Gyula

Ezt is szeretjük