Oszvald Marika lányával és unokájával először címlapon: arany estélyiben csillogott a büszke nagymama

Oszvald Marika gyönyörű címlapon mosolygott együtt lányával és a hét hónapos unokájával.

oszvald-marika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszvald Marikáról gyönyörű címlapfotó készült. Már önmagában az is ritkaságnak számít, hogy lányával, Krisztivel együtt mutatkozzon a nyilvánosság előtt, az meg pláne kuriózum, hogy unokájával, a hét hónapos Vincével láthassuk együtt.

A különleges ünnepi időszakhoz különleges címlap dukál: a színésznő először vállalta, hogy Vincével közösen szerepeljenek a címlapon. 

Oszvald Marika, lánya és unokája

Arany estélyibe bújva ragyogott büszke nagymamaként. Az anya-lánya páros szépségén túl az is szembetűnő a Meglepetés magazin téli számának borítóján, hogy a család legkisebb tagja nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk.

A karácsony mindig is az egyik legkedvesebb ünnepük volt. Minden évben reményekkel telve mondogatták egymásnak, hátha a következő esztendőben eggyel többen ünnepelnek. Ez 2022-ben megadatik nekik, ez lesz az első szenteste Vincével.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kisfiú májusban látta meg a napvilágot. Édesanyja a sokadik lombikbeültetés után lett várandós. Oszvald Marika már akkor tudta, életük legszebb karácsonya lesz a mostani, amikor Kriszti világra hozta a gyermekét.

marik.png
Fotó: TV2/Mokka

Vince személyisége egyre jobban kirajzolódik, ahogy cseperedik. Anyukája és nagyija biztosra veszik, örökölte tőlük a humort és az optimizmust.

- Ha történik körülötte valami vicces, mondjuk, ha Anyuval elbénázunk valamit, valósággal kikacag minket. Nem lesz búvalbélelt gyerek, az biztos! - mesélte Kriszti.

Jakupcsek Gabriella lánya és unokája a címlapon

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával.

Cover-fotó: RTL/Vacsoracsata

Ezt is szeretjük