A 91 éves Vitray Tamás esküvői fotója: a 36 évvel fiatalabb Éva a negyedik felesége

Vitray Tamás két héttel ezelőtt egy dupla esküvőn vette feleségül párját, Évát.

Vitray Tamás esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy Vitray Tamás negyedszerre is megnősült, arra pont egy héttel ezelőtt derült fény. A hír azért is volt meglepő, mert miután 2019-ben, 32 év után elvált Kállay Bori színésznőtől, a 91 éves tévés legenda azt nyilatkozta, nem házasodik többet. 

Vitray Tamás esküvője

Vitray Tamás évekkel ezelőtt hallotta Ivens Évát énekelni az Operettszínházban, de csak akkor ismerkedtek meg egymással közelebbről, amikor a műsorvezető öt évvel ezelőtt Óbudára költözött, hogy egyedül kezdjen új életet. Szép, szőke szomszédjával sokat beszélgettek, majd egymásba szerettek, két héttel ezelőtt pedig a kis faluban összeházasodtak - mégpedig egy dupla esküvőn, ugyanis Éva lánya és annak párja is kimondta a boldogító igent. 

- A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen "vendég" Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni - mesélte Vitray a Story magazinnak, melynek címlapján a pár esküvői fotója is látható. 

A közös jövőbe a 36 évvel fiatalabb feleség lakásának felújításával vágnak bele, ha készen lesz, abban költöznek össze. A tévés lakásába pedig az egyik unokája, Tamás kötözik be. 

Vitray Tamás unokái először címlapon: Anna gyönyörű nő, Tamás nagyon jóképű pasi

Vitray Tamás először szerepelt unokáival az oldalán. Nagyobbik fiának két gyermeke már mindketten felnőttek.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Czimbal Gyula 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük