Esküvője előtt szakított a magyar énekesnő és párja - 3 év után mentek szét

Veres Mónika életmódot váltott az esküvője miatt, ami végül elmaradt.

veres-monika-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Veres Mónika, vagyis Nika remek formában van. Az énekesnő azért próbált ki egy különleges mozgásformát, hogy tervezett esküvőjére egy év alatt látványos változást érjen el, és olyan külsővel álljon az oltár elé, amivel ő is elégedett. A nászra azonban végül nem került sor - erről Sarka Kata Life TV-n futó Ez zsír címmű műsorában beszélt először. 

A Papa, ne félts! című számmal gyereksztárrá avanzsált Nika 2012-ben tért vissza a reflektorfénybe a The Voice című tehetségkutatóban, ugyanebben az évben A Dal című műsorban is látható volt. Úgy tűnt, az utóbbi években a magánélete is sínre került: az esküvőjére készült, ám a nagy napra már nem került sor, mert párjával szakítottak. 

- Sajnos az élet úgy hozta, hogy egy három éves kapcsolat után el kellett a volt párommal egymást engedni. Azt gondolom, hogy most így 32 évesen lettem igazán felnőtt: először lakom életemben egyedül a kiskutyámmal, Tóbiással, és egy csomó minden megváltozott a körülöttem - mesélte a műsorban. 

Az esküvő ugyan elmaradt, de a kiválasztott mozgásforma a mai napig az élete része, aminek meg is lett a hatása. Rég látott ismerősöktől sok bókot kapott, ez is motiválja abban, hogy ne adja fel az életmódváltást. 

- Amikor elővettem két éve nem hordott nyári ruhákat, olyan farmerméreteket, amik nem jöttek rám, az hihetetlenül jó érzés. Az évek alatt majdnem plusz 12 kilót magamra szedtem, és azt gondolom, hogy most már közelítek ahhoz a formához, amiben megint jól érzem magam. Persze erre vigyázni is kell, igyekszem arra odafigyelni, hogy ne kényelmesedjek el, mert nagyon hízékony alkat vagyok, és szeretek enni - vallotta be az énekesnő.

Nika a 2012-es Voice című tehetségkutatóban még teltebb volt, 2015-re aztán sokat fogyott, miután életmódváltásba fogott a napvilágot látott pajzsmirigy-problémája miatt. 

Ezt is szeretjük