Levágatta hosszú haját a TV2 gyönyörű sztárja - Nagy harcot vívott a főnökével
Végh Judit, a Jóban Rosszban színésznője frizurát váltott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Látványosan megváltozott Végh Judit külseje. A Jóban Rosszban sorozat Dr. Steiner Dórája megvált hosszú hajától, és divatos, bob frizurával hódít. A színésznőnek hosszasan kellett győzködnie a főnökét, a Super TV2 napi sorozatában ugyanis nem változhat meg látványosan a szereplők külseje egyik napról a másikra. 

- Nem bírok folyton egyforma lenni. Pár évente le szoktam vágatni a hajamat, de, mivel a Jóban Rosszban sorozat állandó szereplője vagyok, nem dönthetek egyedül a külsőm megváltoztatásáról. A színházban most több olyan darabban is játszom, amiben a szerep hosszú hajat kíván, ezekben mostantól póthajat viselek - mesélte a 35 éves színésznő a Feminának. 

vegh-judit
Fotó: TV2, Facebook/Végh Judit hivatalos oldala

Végh Juditnak egyeztetnie kellett a Jóban Rosszban producerével is, aki jó darabig nemet mondott, aztán végül csak rábólintott a frizuraváltásra. 

- Egy ideje már győzködtem. A sorozatban a történet szerint nemrégiben kisbabám született, és szülés utáni depresszióval küzd a karakterem, így aztán érthető módon nem lett volna életszerű a frizura váltás egy ilyen sztori közepén, de, miután ezek a részek már adásba kerültek, nem volt akadálya annak, hogy rövidebbre vágassam a hajamat. Nem hangsúlyozzuk ki, de biztos szerepel majd a Jóban Rosszban egyik részében egy mondat, hogy a karakterem miért váltott frizurát. 

- Az egyik színházi rendező azt mondta, neki jobban tetszett a hajam hosszan, de, miután látta hullámosra besütve, megváltoztatta a véleményét. Eddig nem találkoztam olyannal, akinek ne tetszene az új frizurám. A párom is dicsérte, de számára ez nem nagy változás, mivel régóta együtt vagyunk, sokféle frizurával látott már - árulta el a csinos színésznő. 

Szorcsik Viki, a Jóban Rosszban szexi főnővére ma

Szorcsik Viki 2005-től 2009-ig szerepelt a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában, ő alakította a szexi Bóta Judit főnővért. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek során.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük