Balázs Palira rá sem ismerni - Az 50 éves énekes új külseje mindenkit meglepett
Balázs Pali 35 év után levágatta ikonikus fürtjeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Pali 35 év után fontos döntést hozott meg, a népszerű énekesre szinte rá sem lehet ismerni. Az ötvenéves sztár megvált ikonikus, göndör fürtjeitől, ezzel a változással pedig teljesen új lett a külseje. A zenészt azt mondta, a zenei továbblépése miatt vágatta le a haját.  

- Az ötvenedik születésnapomon - az elmúlt év július 25-én - lezártam egy korszakot az életemben. Hálás vagyok a sorsnak, hogy átélhettem azokat a nagyszerű élményeket, amiket az énekesi pályámtól és a közönségemtől kaptam 22 éven keresztül. Nagyobb zenei továbblépést álmodtam meg magamnak, mivel úgy érzem, hogy szerzőként és előadóként is van még bennem tartalék bőven a jövőre nézve. 

Balázs Pali azt mondta, számára a 2019-es esztendő minden szempontból a megújulásról fog szólni: új album, új zenei irány, új színpadi megjelenés. 

- Épp a 18. lemezem stúdiómunkái közben merült fel bennem, hogy ezúttal a külsőségekben is tovább kellene lépnem. Úgy éreztem, annyira fiatalos, trendi slágerek születtek, hogy a hajam átalakítása is felmerült bennem. Bevallom, elsőre elég bizarrnak tűnt az ötlet, de másnap reggel, miután felébredtem, azt mondtam, végül is miért ne? - mesélte a zenész.

balazs-pali

- Azt hittem, lelkileg nem lesz ilyen könnyű elengednem a hosszú hajat. 35 év hosszú idő, és ebből huszonhármat már országosan ismert előadóként töltöttem. Mégis gördülékenyen történt minden! Eddig csak szűkebb baráti körben mutattam meg az új fotósorozatot, de mindenkitől csak elismerő visszajelzést kaptam. Többek szerint az új image új dimenziót is jelent majd a pályafutásomat illetően.

A változás nemcsak a Balázs Pali frizuráján, hanem az énekes ruháin és zeneiségében is felfedezhető. A készülő új dalok mögött komoly szakmai stáb áll, néhány felvételt már szélesebb művészi körben is teszteltek. 

- 2019 minden szempontból az én évem lesz! Valentin-napon, február 14-én debütál az első dal a megújulás jegyében, Majd holnap írok címmel. Budapest belvárosában forgattunk hozzá egy látványos videoklipet. Amikor a 17 éves fiam meglátta a végeredményt, annyit fűzött hozzá, hogy van egy megérzése, de csak néhány hét múlva mondja el. Bízom benne, hogy egyre gondoltunk…

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai

A tavalyi évben is számos hazai sztár változtatta meg a hajviseletét. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hírességeket, akiknek a frizuraváltással látványosan megújult a külsejük 2018-ban!

Ezt is szeretjük