16 év után búcsút int az RTL Klubnak és a tévézésnek - Ezért távozik Véber István időjós
Véber Istvánt szeptember 11-én láthatták az RTL Klub nézői utoljára a képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 11-én láthatják az RTL Klub nézői utoljára a képernyőn Véber Istvánt. A közkedvelt meteorológus több mint másfél évtized után nemcsak a csatornának, de a televíziózásnak is búcsút int.

A 39 éves tévés távozására az esti Híradó után derült fény, távozásáról a csatorna közleményt is kiadott. 

Véber István búcsúzik az RTL Klubtól

Az RTL Klub népszerű meteorológusa, aki a Híradóba is készített anyagokat, az informatikai szektorban folytatja karrierjét. 

veber-istvan2
Fotó: RTL Klub

- Istvánt nemcsak a nézők, de a híradós csapat is a szívébe zárta. Meteorológusként a képernyőn bizonyította szakmai felkészültségét, emellett az elmúlt esztendőkben külpolitikai szerkesztőként is kipróbálhatta magát a Híradóban - fogalmazott Kotroczó Róbert hírigazgató.

A cikk az ajánló után folytatódik

A közkedvelt meteorológusról kevesen tudják, hogy évekkel ezelőtt programozni kezdett. A kezdetben szabadidős tevékenység az idők során komoly hobbivá vált.

- Szerencsésnek mondhatom magam, mert az RTL Klubnak köszönhetően az elmúlt 16 esztendőben a hivatásomnak: a meteorológiának élhettem. Köszönettel tartozom a csatorna vezetőségének éppen úgy, mint azoknak a háttérben dolgozó szakembereknek, akikkel a napi adásokat együtt készítettük. Most eljött az idő, hogy az eddigi hobbiból hivatás, míg a jelenlegi hivatásból hobbi legyen - mondta az időjós.

veber-istvan
Fotó: RTL Klub

Véber István utódjának kiválasztása már megkezdődött, az új képernyős érkezéséig a nézők Pataki Zitától értesülhetnek a várható időjárásról. 

Pataki Zita férje

Az RTL Klub csinos időjósa nagyon szerencsés a szerelemben. Szinte első látásra beleszeretett férjébe, sőt alig egy hete ismerte Attilát, de már tudta, hogy vele áll majd oltár elé. Egy évig jártak, aztán 2012-ben egybekeltek. 

Ezt is szeretjük