Vasvári Vivien lánya rengeteget nőtt: Ariana szeptemberben már iskolába megy
Vasvári Vivien kislánya búcsút intett az óvodának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien nevét az ország 2017-ben ismerte meg a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorában. A szereplés országos ismertséget hozott a számára, 574 ezres követőtáborával ma igazi véleményvezérnek számít az Instagramon.

Ugyan a legtöbbször modellfotóit teszi közzé, vagy utazásairól tölt fel képeket, olykor a gyermekei képeit is láthatjuk az oldalán. A modell két gyerkőc büszke anyukája: először 2014-ben nézett anyai örömök elé, ekkor jött a napvilágra kislánya, Ariana. Volt férjével, Szegedi Fecsóval kötött házasságából is született egy fia, Edwardnak 2018-ban Miamiban adott életet.

Vasvári Vivien lánya ilyen nagy már

A gyerkőcök nőnek, mint a gomba. Szinte hihetetlen, hogy a sztáranyuka 2021. június 11-én már Ariana óvodai ballagásáról posztolhatott, pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy cuki tipegőként láthattuk az oldalán. Rajongói sem értik, hogy szaladhat ilyen gyorsan az idő, kommentjeikben nem győztek ámulni azon, milyen nagylány már Ariana.

A hétéves gyermek szeptemberben ül be először az iskolapadba. Édesanyja korábbi posztjaiból kiindulva szinte biztos, hogy a technika és a rajz a kedvenc órái között lesznek, hiszen többször láthattuk rajzolás vagy festés közben a Facebookon.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sokat nőtt Vasvári Vivien lánya, Ariana, aki szeptemberben már iskolába megy.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük