Vastag Tamás 29 évesen szívműtéten esett át – Ezért kellett megoperálni
Vastag Tamás először beszélt arról, hogy pár hete egy kisebb szívműtéten esett át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Tamást több mint tíz évvel ezelőtt, az X-Faktor 2010-es szériájában ismerhettük meg, az elődöntőben búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. 

Az énekes életét az elmúlt években a színházi előadások töltötték ki, emellett pedig a családjára koncentrált, hiszen 29 évesen már kétgyerekes édesapa, Samu fia négy és fél, Peti hároméves. 

Vastag Tamásnak szívműtétje volt

A világjárvány miatt bezártak a színházak, így ismét szólóénekesi karrierjére tudott koncentrálni, Harangok című dalához már klip is készült. 

vastag-tamas-fokusz2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az elmúlt években főleg a színház töltötte ki az életemet. Ez nem egy tudatos döntés volt, a színházak általában egy egész évre előre szerződtetik le az embert, és ahol egyszer dolgoztam, oda visszahívtak, máshova is jelentkeztem castingra, végül egyszer csak betelt a naptáram. Annyi előadásom és annyi bemutatóm volt minden évben, hogy mindig ott kellett helytállnom. Ennek köszönhető az, hogy nem maradt idő a szólókarrierre - mesélte a Fókusznak

A cikk az ajánló után folytatódik

Az X-Faktor óta az élete a pörgésről szólt, saját bevallása szerint nem is állt volna le, így számára pozitív hatása is volt a világjárványnak. Az első két-három hónapban sokat pihent, majd önkéntes sofőrként koronavírusteszteket és eszközöket szállított kórházaknak, a szabadidejében dalokat készített. 

A családja már a tavaly tavaszi első hullámkor átesett a koronavíruson, az énekesnek pedig a pörgős életmódja miatt pár hete egy kisebb szívműtétje is volt - erről az RTL Klub műsorában mesélt először. 

vastag-tamas-fokusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Egy kisebb beavatkozás volt, egy katéteres szívabláció, a nem jól működő idegpályákat, amik félreütötték a szívemet, kiégették. Azóta legalább vagy húsz kilóval könnyebbnek érzem magam, meg tíz évvel fiatalabbnak - mesélte a műtétről, ami nem volt jó érzés, de úgy véli, megérte. 

A tehetségkutatók tinédzser énekesei egykor és ma

László Attila 14 évesen Máté Péter Most élsz! című dalával nemcsak bejutott Csillag Születik harmadik évadába, hanem 2011 júniusában meg is nyerte az RTL Klub tehetségkutatóját. Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, mennyire sokat változott az évek során, hanem azt is, hogyan néznek ki ma a zenés tehetségkutatók tinédzser énekesei.  

Ezt is szeretjük