Vastag Csaba feleségének ez a sztár szólt be: „Hosszú távon nem hiszem, hogy működik”

ÉNB Joe nem fogta vissza magát, amikor a Nyerő Párosban Vastag Csaba feleségéről beszélt.

Vastag Csaba feleségének beszólt ÉNB Joe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros szerda esti adásában nagy feszültséget okozó játékban kellett részt venniük a pároknak: a többi párra vonatkozó kérdésekre kellett felírniuk a páros két tagjának nevét. 

„Melyik pár lenne bármire képes a győzelemért?” - hangzott Sebestyén Balázs műsorvezető első kérdése. 

Vastag Csaba feleségének beszólt ÉNB Joe

„Ki a legkevésbé őszinte a játékostársaival?” - hangzott a második, melyre ÉNB Joe és párja, Csenge is Vastag Csaba feleségének, Evelinnek a nevét írta fel a táblára. Ezt azzal indokolták, hogy míg Csenge a harmadik adásban elárulta az őszinteségi este folyamán, hogy bántalmazó kapcsolatokban élt, Evelin csak a hatodik adásban beszélt arról, hogy a legutóbbi exe bántalmazta, ezt pedig ők manipulációnak, taktikának tartják. Voksán Virág és Laci párosa is Evelint nevezte meg.  

- Evelinen érzem a legjobban, hogy nem azt mondja, amit érez. Néha már túl erőltetetten hangzik. Én elég jó emberismerő vagyok, és nekem ez így jön le - mondta a DJ. 

A „Melyik az a páros, ahol a legkevésbé egyenrangúak a felek?” kérdés után ismét összecsaptak az indulatok ÉNB Joe és Csenge, valamint Vastag Csaba és Evelin között. Míg az énekes Gábor és Mónika nevét írta, felsége Joe és Csenge kettősét, mégpedig azzal az indokkal, hogy szerinte Joe nagyon erős személyiség, és azt állította, nekik Csenge sokszor mondta, hogy kissé el van nyomva.  

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Ezen én legszívesebben hangosan felnevettem volna. Először is azért, mert Evelin azonnal visszavágott, hogy most beírja a mi nevünket. Magát a kérdést sem értette szerintem - ez már probléma. Csabi tök mást írt. Evelin hirtelen haragú, a bosszúja borzasztó gyerekes viselkedés. Ez így hosszú távon nem hiszem, hogy fog működni az életükben, de hát mindegy! - szúrt oda ÉNB Joe a kibeszélőszobában Evelinnek. 

Az utolsó helyen végül Vastag Csaba és Evelin végeztek, ők gondolták és írták a legkevesebb alkalommal ugyanazokat a neveket a táblára. 

enb-joe-parja(1)
Fotó: RTL/Ágota Csaba

- Az én véleményem az, hogy azért nehéz olyan emberrel együtt élni, mint például Evelin, mert borzasztóan kétszínű, és egyébként nagyon-nagyon rossz színész. Ha jó színész lenne, tökre benyalná mindenki, de sajnos nem látom az őszinteséget - bukott ki a játék után ÉNB Joe száján a kibeszélőszobában.  

Vastag Csaba és Tamás testvére

Vastag Csaba és Vastag Tamás mindketten a legelső X-Faktor versenyzői voltak. Van még egy fiútestvérük, Balázs, aki kerüli a rivaldafényt és a nyilvánosságot.

Jóképű pasi Vastag Csaba és Tamás testvére - Íme, a ritkán látott Balázs

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük