Vastag Csaba 15 évvel fiatalabb párja meseszép menyasszony volt: Evelin csipkeruhában mondta ki az igent

Vastag Csaba és felesége, Evelin címlapon mutatták meg esküvői fotójukat.

vastag-csaba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint arról mi is beszámoltunk, Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja május közepén a legnagyobb titokban összeházasodott. A titkos esküvőről először mutattak képeket, Evelin meseszép menyasszony volt.

Egy évvel ezelőtt, 2022 májusában álltak a nyilvánosság elé, hogy bejelentsék a szerelmüket. Már ekkor leszögezték, egymással képzelik a jövőt, a lánykérésre tavaly augusztusban került sor.

Vastag Csaba esküvője

A Story magazin címlapján láthattunk róluk egész alakos képet, és a Best magazin borítóján is az ő esküvői fotóik szerepelnek. Evelin egy klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhát választott a nagy napra. A kreáció tüllszoknyában végződött, uszály és csipkeberakások díszítették.

Az énekesnek még a lélegzete is elállt, amikor meglátta szerelmét a templomban a szűk körű ceremónián.

- Tényleg egy mesebeli hercegnő volt. Álltunk a pap előtt, és azon gondolkodtam, hogy lehetek ennyire szerencsés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Elárulták, az esküvőjük a lehető legtökéletesebben alakult, minden pillanat túlszárnyalta az álmaikat. Egyre azonban nem számítottak, hogy mennyire izgulnak majd. Evelin bevallotta, a készülődés során végig kalapált a szíve, amikor pedig a templomhoz értek, az ájulás kerülgette az izgalomtól.

- Kislánykorom óta ebbe a templomba járok - és te jó ég, hányszor imádkoztam itt az elnyűtt focicipőmben, most meg ott álltam, mint egy hercegnő, és épp készültem férjhez menni életem szerelméhez!

A templomit polgári szertartás követte, száz főt hívtak meg a lagzira. Megállapodtak abban, hogy húznak egy határt a vendéglistát illetően, csak azokat hívták meg, akik az életük részesei.

Nézd meg Kovács Áron fiatalabb kedvesét is menyasszonyként!

Kovács Áron megnősült. Párja, a várandós Zsófi gyönyörű menyasszony volt a titkos esküvőn.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük