Várkonyi Andrea újra műsort vezet - Egy év kihagyás után visszatér a képernyőre
Várkonyi Andrea beszélgetős műsorral tér vissza a képernyőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy évvel ezelőtt mindenkit meglepett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor bejelentése, miszerint 12 év után a kapcsolatuk mélypontra került, és 2018 nyara óta külön élnek. A szakítás véglegesnek bizonyult, a két sztár lezárta kapcsolatát, de 12 éves lányuk, Nóri miatt továbbra is tartják egymással a kapcsolatot.  

A 44 éves tévés életében nemcsak a magánéleti, hanem a szakmai vonalon is fontos változás történt tavaly: 17 év után felmondott a TV2-nél, a csatornával 2018. december 31-vel megszűnt a munkaviszonya. 2002 januárjában szerepelt először a TV2 képernyőjén, a Tényeket 2016 áprilisáig vezette. Ezt követően a FEM3 Café egyik műsorvezetője volt, majd 2016 szeptemberében elindult a talkshow-ja, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával. A műsor utoljára 2018 júniusában volt látható. 

varkonyi-andrea
Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea

Miután búcsút intett a televíziózásnak, Várkonyi Andrea pszichológusi diplomáját hasznosítva új karrierbe kezdett. Sokan azt gondolnák, hogy szakemberként könnyebb volt meghoznia a magánéleti döntéseit, ám ez nem így van. 

- Az egyetemen is voltak önismereti óráink, és azon kívül is foglalkozunk magunkkal, hogy jobban tudjunk majd segíteni. Lehet, hogy az önismeret sok mindenen átsegít, hamarabb meghozunk döntéseket, de attól az még nekünk, nekem is ugyanolyan nehéz. Ugyanolyan emberi érzelmek dolgoznak bennem is, mint másokban. Én is megszenvedtem a szakítást - mesélte a Bornsak

Hozzátette, ha nem kezd el pszichológiát tanulni, akkor is szakítással ért volna véget a kapcsolata Bochkorral, csak esetleg másképpen, lassabban és nehézkesebben dolgozta volna fel. 

Várkonyi Andrea a lapnak azt is elárulta, hogy egy év kihagyás után újra műsort fog vezetni, két hét múlva a nézők újra képernyőn láthatják.

- Szerencsére nem volt rajtam egzisztenciális kényszer, így meg tudtam várni, amíg anyagilag és szakmailag is egy olyan felkérés érkezik, amit szívesen csinálok. Ez most érkezett el, egy csatorna vezető arca leszek saját műsorokkal. A híradózást nagyon szerettem, de 16 évet töltöttem el abban a székben, nem szeretnék már visszaülni. Egy beszélgetős, szórakoztató műsort vezetek és szerkesztek majd.

Várkonyi Andrea lánya, Nóri

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 évig tartó kapcsolatából egy gyermek született, Nóri, aki 2007 áprilisában látta meg a napvilágot. Az egykori sztárpár csemetéje belépett a kamaszkorba, az elmúlt időszakban rengeteget változott.

Ezt is szeretjük