Várkonyi Andrea Zsidróval évődik a telefonban - Ezzel tarol a neten
Várkonyi Andrea új és régi műsorát promózza a Zsidróval közös videóban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január végének egyik legnagyobb híre az volt, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egymásba szerettek. Csak a szűkebb környezetük tudta, mi van közöttük, mindenki más a lapokból értesült arról, hogy egy párt alkotnak. 

A csinos tévés annyit árult el, hogy december végén kerültek közelebb egymáshoz, és bár nem kívánnak a kapcsolatukról bővebben nyilatkozni, annyit elmondott, hogy titkolózni nem kívántak, mindenképpen maguk szerették volna bejelenteni, hogy egy párt alkotnak. 

Várkonyi Andrea Zsidróval telefonál

Ha már mindenki a szerelmükkel van elfoglalva, Várkonyi Andrea az új műsorának promójába Zsidrót is bevonta, amivel nagy sikert aratott az Instagramon.    

A nagy hír az, hogy február 16-tól vasárnap esténként új részekkel folytatódik a Női titkok Várkonyi Andinál a Life TV-n, míg szombaton elindul a Férfi titkok Várkonyi Andinál címet kapott új műsora. Ehhez készült a vicces promó, amelyben a 45 éves tévés melegítőben, smink nélkül, lófarokba fogott hajjal fogadja Zsidró Tamás hívását.  

- Na, végre! Szia, szívem, hol vagy? Még el se indultál? Ne csináld! Figyelj, mindjárt itt vannak a vendégeim, és az hagyján, hogy nincs egy göncöm se, de borzalmasan áll a hajam, és megígérted, hogy megcsinálod. Figyel Tomi, ha nem jössz, akkor hívom a Hajast! Puszi! - hallható a videóban, ami a kommentelők szerint nagyon jól sikerült. 

Várkonyi Andrea legszebb ruhái

Várkonyi Andreát éveken át visszafogott, elegáns ruhákban láthatták a nézők a Tények műsorvezetőjeként, majd miután 2016 tavaszán búcsút intett a híradózásnak, merészebb, az alakját jobban kihangsúlyozó darabokba bújt a képernyőn. Összegyűjtöttük, a Life TV-n futó műsora első évadában milyen emlékezetes kreációkban állt kamerák elé. 

Ezt is szeretjük