Várkonyi Andi és Vasvári Vivi nagyon dögösen buliztak együtt - Fotók
Várkonyi Andrea barátnőjével, Doszpot Evelinnel és Vasvári Viviennel partizott kedd este.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismert sztárok is buliztak a Buda egyik legendás épületében található Déryné Bisztróban kedd este. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy január második felében megrendezik a Mulass Buda! elnevezésű estet, ami idén sem maradt el.  

A 2020-as partin többek között Várkonyi Andrea, Vasvári Vivien és Doszpot Evelin is részt vettek. 

Várkonyi Andrea együtt bulizott Vasvári Viviennel 

A közös bulizásról Vasvári Vivien posztolt egy Várkonyi Andival és Doszpot Evelinnel közös képet. Hármójuk közül a Feleségek luxuskivitelben 29 éves sztárja bújt a legdögösebb ruhába: merészen dekoltált és felsliccelt kis feketét húzott, de bőrszoknyában és átlátszó felsőben az egykori sztárzsaru felesége és testhez álló, fekete ruhájában a Life TV műsorvezetője is bombasztikusan nézett ki. 

"Álomszép hölgyek vagytok mind hárman és nagyon elragadó a tekintettek" - bókolt nekik az egyik kommentelő. 

Hármuk közül Várkonyi Andrea mosolya a leginkább sugárzó, ami nem is csoda. Hétfőn szárnyra keltek a hírek, miszerint Zsidró Tamással egy párt alkotnak. A sztárfodrász kedden szűkszavúan annyit mondott, hogy "barátkoznak", nagyon jól alakulnak a dolgok, és remélik, így is marad. Várkonyi Andrea is röviden annyit kívánt közölni, hogy köszöni, jól vannak, remélik, a továbbiakban is jól alakul a kapcsolatuk. A 45 éves tévés a Blikk szerdai számában nyilatkozott kapcsolatukról picivel bővebben.  

- Csak a legszűkebb környezetünk tudta, hogy mi is van köztünk. Még a viszonylag közelebbi ismerőseink is csak néhány napja tudták meg ezt az egészet, amiben - azt gondolom - nincs is semmi izgi. Két felnőtt ember, aki már ismerte egymást amúgy is, egymásra talált. A jövőt meg senki, így mi sem tudhatjuk, csak remélhetjük - idézte a hetilap a szavait.

A cikk az ajánló után folytatódik

Várkonyi Andrea kapcsolata 12 év után ért véget lánya, Nóri édesapjával. Bochkor Gáborral 2018 októberében nyilatkozatban tudatták, hogy nyár óta külön élnek, de maguk sem tudják, hogy véglegesen vagy átmeneti időre. Az útjaik aztán véglegesen elváltak.

Zsidró Tamásról 2016-ban derült ki, hogy elvált feleségétől, Ágnestől, akivel három fiuk született, és 19 évig éltek együtt. 2016 őszén látott napvilágot a hír, miszerint egy párt alkotnak Dobó Katával. Kapcsolatuk három évig tartott, tavaly októberben már a szakításukról szóltak a hírek.   

Ezt is szeretjük