Várkonyi Andrea szerelmes fotója: Mészáros Lőrinctől ilyen gyönyörű ajándékot kapott az első házassági évfordulóra

Várkonyi Andrea az Instagramon mutatta meg, milyen ajándékkal lepte meg őt Mészáros Lőrinc az első házassági évfordulójukon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. szeptember 24-én az Alcsúti Arborétumban házasodtak össze. Nagy napjukról az egykori híradós osztott meg néhány fotót, de azóta a házaspár nem posztolt közös képet egészen mostanáig.

Szombaton ünnepelték első házassági évfordulójukat, Várkonyi Andrea pedig megmutatta, milyen ajándékkal lepte meg őt férje ezen a különleges napon.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassági évfordulója

Az Instagramon osztott meg egy képet, amiből kiderült, hogy az üzletember egy hatalmas, szív alakú rózsadobozzal kedveskedett neki. A vörös virágok között vajszínűek is láthatók a csokorban, melyek az 1-es számot formázzák meg, hiszen első házassági évfordulójukat ünnepelték. A fotón a szerelmesek keze a rózsákon pihen, és karikagyűrűjük is jól látszik.

Várkonyi Andrea egyébként már körülbelül másfél hete is mesélt a HOT! magazinnak arról, hogy mindketten izgatottan várták az első évfordulójukat. 

- Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten nagyon izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk - mondta, majd hozzátette:

- Azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Az egykori híradós egyébként ritkán beszél a magánéletéről, és közös képeken is nagyon ritkán látni őket a férjével. Tavaly megjelent könyvében viszont még intim hálószobatitkokba is beavatta az olvasókat.

Várkonyi Andrea házasságáról árult el intim részleteket könyvében

Várkonyi Andrea És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében többek között elárulta, milyen számára a férfias férfi, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt. 

Várkonyi Andrea intim hálószobatitkairól vallott: Mészáros Lőrinchez fogható férfival még nem élt

Várkonyi Andrea És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében magánéletéről, a Mészáros Lőrinccel kötött házasságáról is ír.

Elolvasom
Ezt is szeretjük