3 milliárdra becsült luxusvilla: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került a svábhegyi ingatlan

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került egy pazar panorámájú, Széchenyi-hegyi villa.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc villája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került egy nagy értékű, XII. kerületi luxusvilla, az ingatlant ugyanis az rtl.hu értesülései szerint az EKHO Belvedere Kft. szerezte meg, amelynek tavaly augusztus óta a házaspár a tulajdonosa. 

A Budapest egyik legdrágább részén fekvő panorámás ingatlanról a Blikk azt írja, hárommilliárd a becsült értéke.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc villája

Várkonyi Andrea 2021 áprilisában vállalta fel kapcsolatát Mészáros Lőrinccel. A Telex ebben a hónapban írt először arról, hogy az egyik Széchenyi-kilátó melletti utcában, ahonnan a budai hegyek egyik legszebb panorámája nyílik a fővárosra, megtalálták azt a villát, amit a párnak újítanak fel. 

meszaros-lorinc
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

„Az ingatlan kertjében egy kisebb tó található, magában a házban a tulajdoni lapok tanúsága szerint négy lakás van, együtt közel 500 négyzetméteresek, és hatalmas teraszok is tartoznak hozzájuk” - írta akkor a hírportál. 

Hazai sztárok legszebb estélyi ruhái 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a 2021-es év hét gyönyörű estélyi ruháját. Szerintünk ezek a hazai sztárok viselték a legszebb kreációkat a tavalyi évben.

Várkonyi Andrea csillogó estélyiben ragyogott a gálán - Álomszép ruhák 2021-ből

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük