Várkonyi Andrea: „A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”
Várkonyi Andrea büszke arra, amit elért, tanult és megdolgozott érte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea 2002-ben kezdett el dolgozni a TV2-nél. Pár hónapos felkészítés után került adásba. 

17 év után otthagyta a kereskedelmi csatornát. 2021-ben tért vissza, ő volt a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsor háziasszonya, ahogy idén tavasszal is.

Várkonyi Andrea karrierje

- Akkoriban még komolyan részt vettünk a háttérmunkában, híreket szerkesztettünk, interjúkat készítettünk, szigorú szabályokat kellett betartanunk. Voltak témák, amelyekről nem nyilatkozhattam, szórakoztató műsorban például nem is szerepelhettem - mesélte a Hot! magazinnak

varkonyi-andrea
Fotó: TV2

Azt is hozzátette, annyira szeretett a Tényekben dolgozni, meg sem fordult a fejében, hogy elmenjen a hírműsorból. Szerinte színes, érdekes, változatos munka a híradózás, nincs két egyforma nap. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Televíziós pályafutása alatt a magánéletében is számos változás történt, ezek egyike, hogy édesanya lett, megszületett a lánya. A tévézés hosszú évei alatt számos barátra tett szert, a barátságok közül van, ami máig megmaradt, van, ami megszakadt. Tavaly férjhez ment, és büszke arra, amit elért az életben.  

varkonyi-andrea
Fotó: TV2

- Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére.

Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok.

Várkonyi Andrea szeptember 17-én újra visszatér a TV2 képernyőjére: az Origo információi szerint a 25 éves a TV2 - Ünnepeljünk együtt! című műsor harmadik adásában Till Attilával a stúdióban köszönti a vendégeket, többek között Szekeres Nórát, Kasza Tibit és Hajdú Pétert. A csatorna elmúlt 25 évét felelevenítő adásban ezúttal a 2007 és 2011 közötti évekből szemezgetnek.

Magyar sztárok ugyanolyan estélyiben

A Story-gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint Kata 2015-ben, csak ő merészebb dekoltázzsal viselte. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességet gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük